ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Συνεχείς οι προσπάθειες της Περιφέρειας για Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

Τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφερειακή Αρχή προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία του Μουσείου της Νικόπολης και του Αρχαιολογικού Χώρου της Κασσώπης παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου , απαντώντας σε σχετική επερώτηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου .Ο κ. Ιωάννου υπογράμμισε πως χάρη σε υπαλλήλους της Π.Ε. Πρέβεζας διασφαλίστηκε η λειτουργία του Μουσείου Νικόπολης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τονίζοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την λειτουργία του και τα Σαββατοκύριακα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου υπενθύμισε την ένταξη στη νέα Προγραμματική περίοδο του έργου των Πολιτιστικών Διαδρομών της Ηπείρου, τις χρηματοδοτήσεις για την αναστήλωση των Θεάτρων της Νικόπολης και της Κασσώπης καθώς επίσης και τις προσπάθειες για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ. “Κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει ξανά σε ζητήματα πολιτισμού τα τελευταία χρόνια στην Ήπειρο. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια” κατέληξε ο κ.Ιωάννου καλώντας την στήριξη των προσπαθειών από όλους.
Φωτό αρχείου mypreveza.gr
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites