Πέμπτη, 24/09/2020

Το SportsNow.gr βγήκε στη σέντρα…

Από σήμερα και κάθε μέρα πλέον, θα είναι η δική σας αθλητική ενημέρωση για την Βορειοδυτική Ελλάδα.

Θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από τη νέα ιστοσελίδα να ενημερώνεστε για τα αθλητικά τεκταινόμενα, με πληρέστατα ρεπορτάζ για τις αγαπημένες σας ομάδες, ανεξαρτήτου κατηγορίας, αλλά και γενικότερα για το αγαπημένο σας άθλημα ή χόμπι.
Το SportsNow.gr ξεκινάει λοιπόν το ταξίδι του καλύπτοντας αθλητικά τους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Θεσπρωτίας και Αιτωλοακαρνανίας, απ’ όλες τις κατηγορίες, Εθνικές, Ερασιτεχνικές και Τοπικές, όλων των αθλημάτων.
Το SportsNow.gr έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, με στόχο τη σωστή ενημέρωση και τη δυνατότητα των ομάδων/συλλόγων να αποκτήσουν την προβολή που τους αρμόζει. Η πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα θα είναι εύχρηστη και κατανοητή, για να εντοπίζεται χωρίς δυσκολία αυτό που αναζητείται.
Σας υποσχόμαστε ό,τι το SportsNow.gr θα βελτιώνεται συνεχώς τόσο σε θεματολογία όσο και σε αποκλειστικά ρεπορτάζ, για να γίνουμε η πρώτη σας  επιλογή!
Σ’αυτό το σημείο οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας στηρίξατε τα προηγούμενα χρόνια (sportsarta.gr & prevezasports.gr) και ελπίζουμε να το κάνετε και στη συνέχεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας πίστεψαν και συνεχίζουν να μας πιστεύουν.
Σας θέλουμε κοντά μας, η δύναμη του αθλητισμού είστε εσείς!
Η ομάδα τους SportsNow.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ