Σπιτικό Internet παντού

Τη δυνατότητα να παίρνουν μαζί τους το Ιντερνετ βγαίνοντας από το σπίτι τους και ταξιδεύοντας ακόμα και στο εξωτερικό έχουν αποκτήσει ήδη περίπου 90.000 συνδρομητές του ΟΤΕ!
Πρόκειται για τους χρήστες της υπηρεσίας ΟΤΕ My Wi Fi, μέσω της οποίας οι πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν δωρεάν και απεριόριστα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε περισσότερα από 13 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο! Η υπηρεσία ΟΤΕ My Wi Fi παρέχεται από τον περασμένο Φεβρουάριο και στην Ελλάδα σε συνεργασία με το παγκόσμιο Wi Fi δίκτυο της ισπανικής εταιρείας Fon, η οποία ειδικεύεται στον διαμοιρασμό Wi Fi από τους ίδιους τους χρήστες-κατόχους σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης στο Ιντερνετ. Ειδικότερα, η υπηρεσία στηρίζεται σε ασύρματο δίκτυο, το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες, που συγκροτούν πλέον μια μεγάλη κοινότητα.

Συνδρομητής – πάροχος
. Ουσιαστικά κάθε συνδρομητής συνεισφέρει για κοινόχρηστη χρήση ένα μικρό μέρος της γρήγορης σύνδεσης Ιντερνετ που έχει στο σπίτι του. Ετσι, και ο ίδιος αποκτά τη δυνατότητα για δωρεάν Wi Fi πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω των συνδέσεων άλλων χρηστών, που έχουν κάνει το ίδιο και είναι μέλη της κοινότητας. Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που συνοδεύει το OTE Double Play εκπέμπει δύο διαφορετικά σήματα Wi Fi: l Ενα ιδιωτικό, για χρήση από τον κάτοχο της τηλεφωνικής γραμμής και μόνο. l Ενα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται να μοιραστεί κάποιος με ασφάλεια ένα μικρό μέρος του Wi Fi του με άλλους συνδρομητές του ΟΤΕ, ταυτόχρονα του επιτρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο και αυτός όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού ή στο εξωτερικό.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites