Το Google Glass πάει … Λευκάδα

Παρουσίαση τεχνολογιών που φοριούνται και επίδειξη του Google Glass στα πλαίσια τεχνολογικής ημερίδας.

Το T.E.I of Ionian Islands IEEE Student Branch και το Τμήμα Δίοικησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το IEEE Consumer Electronics Society – Greece Chapter, θα οργανώσει ημερίδα με θέμα: “Μια ματιά στο αύριο”. Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οι τεχνολογικές δράσεις του τμήματος, του Student Branch, αλλά και αναδυόμενες τεχνολογίες οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής μας αλλά και τη δομή της κοινωνίας.

Επιπλέον, ο προσκεκλημένος ομιλητής κ. Μουτής Παναγιώτης θα πραγματοποιήσει ζωντανά μια τεχνολογική επίδειξη του Google Glass, ενός καινοτόμου και ιδιαίτερα δημοφιλούς προϊόντος, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του από τη χρήση του.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας.

Προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ.Μουτής Παναγιώτης.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Παναγιώτης Μουτής έλαβε το Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) το 2007. Απασχολείται με ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά ερευνητικά ινστιτούτα, βιομηχανίες και πανεπιστήμια στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), των μικροδικτύων και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Έχει συμμετάσχει ως διδάσκων στην Ακαδημία Ενέργειας του Ενεργειακού Γραφείου Ίου-Αιγαίου και ως επιμελητής στα μαθήματα Ανάλυσης ΣΗΕ (Μόνιμη και Μεταβατική Καταστάσεις) της σχολής ΗΜΜΥ ΕΜΠ. Από το 2006 προσφέρει, από διάφορες θέσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα των επενδύσεων σε φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του εντοπίζονται στον τομέα της διείσδυσης των ΑΠΕ, των εικονικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, των μικροδικτύων και της εφαρμογής τεχνικών τεχνητής νοημοσύνης στην ανάλυση ΣΗΕ. Είναι απόφοιτο μέλος των κοινοτήτων Power & Energy, Computational Intelligence and Computer του ΙΕΕΕ και εγγεγραμμένο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Εσπευσμένη συνάντηση Καββαδά – Κικίλια για την επιδημιολογική κατάσταση της Λευκάδας

15/04/2021, 3:01 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΛΕΥΚΑΔΑ

Ν. Χαρδαλιάς : Βγαίνουν από το “βαθύ κόκκινο” Άρτα και Λευκάδα – Μειώθηκε κατά πολύ το επιδημιολογικό τους φορτίο

19/03/2021, 10:22 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ

Στο “κόκκινο” η Π.Ε Θεσπρωτίας και ο Δήμος Άρτας – “Κόκκινη” και η Λευκάδα

26/02/2021, 9:01 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Παράταση στο έργο της Διπλής Σύνδεσης Λευκάδας

10/01/2021, 11:27 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Στα σχέδια του Υπουργείου Πολιτισμού Αρχαιολογικό Μουσείο στη Λευκάδα

18/12/2020, 3:13 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Θανάση Καββαδά “χρωστάμε” τον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

07/12/2020, 11:02 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites