ΗΠΕΙΡΟΣ: Αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα σε Ιωάννινα,Άρτα και Ηγουμενίτσα.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και εξιχνιάσεις ανάλογων υποθέσεων για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας. 
Ειδικότερα: 

• Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 26 ετών, διότι επέδειξαν, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, πλαστές ταυτότητες Βελγικών Αρχών ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ενός απαγόρευση εισόδου στη χώρα. 
• Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, 33χρονος ημεδαπός,  διότι  μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε στο μπαλκόνι ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (2,10) μέτρων καθώς και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.
• Από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα ενώ εκκρεμούσε επιπρόσθετα σε βάρος του μια καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας «Λουγαρού» Αμβρακικού,  ένας 43χρονος ημεδαπός, για παράνομη αλιεία με βάρκα. Τα αλιεύματα κατασχέθηκαν.
• Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 75χρονου ημεδαπού Ρομά,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, ότι κατείχε παράνομα στο σπίτι του τέσσερα κυνηγετικά όπλα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites