Σάββατο, 26/09/2020

Το φωτορεπορτάζ των πολιτών και η οργή για τις πλημμύρες…

Νίκαια (Vasilis Vlastos)…

«Για το καλό μας θα είναι και οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας στην Πανεπιστημίου, η Ριβιέρα στην Αθηνών – Σουνίου, το Ντουμπάι στο Ελληνικό, το Σίτυ του Λονδίνου στη Δραπετσώνα, η Ράμπλα στη Συγγρού», έγραψε με πικρία και ειρωνεία ένας πολίτης λίγα λεπτά μετά την νεροποντή που έπνιξε την Αθήνα. Στο μυαλό του είχε τις μεγάλες εξαγγελίες των κατά καιρούς υπευθύνων και ιδιαίτερα το περίφημο rethink Athens  που υπόσχεται να αλλάξει την Πανεπιστημίου και την συνολική εικόνα του κέντρου της πόλης. Μετά την καταιγίδα ακολούθησε μπαράζ αναρτήσεων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο που αποκάλυπταν την ανεπάρκεια υποδομών σε μια πόλη με απίστευτα υψηλά δημοτικά τέλη και υποβαθμισμένες γειτονιές. Το βίντεο τράβηξε ο Σπύρος Κύκνας από το Ίλιον. Απίστευτες εικόνες. Χρήστες του Facebook από διάφορα σημεία του Πειραιά και της δυτικής Αθήνας έσπευσαν να αποτυπώσουν με τα κινητά τους, όσα απίστευτα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. Περιστέρι, Κερατσίνι, Ταμπούρια…

Χρήστες του Facebook από διάφορα σημεία του Πειραιά και της δυτικής Αθήνας έσπευσαν να αποτυπώσουν με τα κινητά τους, όσα απίστευτα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. Περιστέρι, Κερατσίνι, Ταμπούρια, Κορυδαλλός, Νίκαια, Αμφιάλη και Πειραιάς κυριάρχησαν στις εικόνες καταστροφής και απελπισίας. Η αρχική φωτογραφία του κειμένου προέρχεται από το Περιστέρι (Θηβών και Πελασγίας)….

Λεωφόρος Αθηνών

Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του στον Πειραιά ανοιχτά της Καστέλας. Τη φωτογραφία τράβηξε τηλεθεατής και την έστειλε στον Σκάι που τη μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων.

Ιλιον _Σπυρος Κυκνας 1

image
image
image
image

image
image
image
image
image
image
image
image
http://www.mixanitouxronou.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ