Τετάρτη, 12/12/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόσκληση συμμετοχής για το πρόγραμμα δια βίου μάθησης στο Δήμο Πρέβεζας

Την έναρξη προγραμμάτων δωρεάν Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων για δεύτερη χρονιά  γνωστοποιεί το Κέντρο Διά βίου Μάθησης του Δήμου Πρέβεζας καλώντας  συλλόγους, φορείς, ομάδες   ή και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου  να συγκροτηθούν τμήματα και να υλοποιηθούν οι δράσεις. 
Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελευθερία-Παπαϊωαννίδη Αγγέλη  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση  σε  όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις πολλές δυνατότητες που τους δίνει το πρόγραμμα   μέσω  δεκάδων     άλλων επιλογών .
Οικονομία-Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής και Περιβάλλον,  Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Τέχνη είναι μερικές μόνο από τις ενότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν   όσοι    υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. 
Ειδική  μέριμνα  υπάρχει για  τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως οι μετανάστες, οι  ρομά και οι κρατούμενοι ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα π ρογράμματα που τοπικής εμβέλειας που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την περιοχή της Πρέβεζας και αφορούν μεταξύ άλλων :τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τον Αμβρακικό Κόλπο, τις συγχρονες μεθόδους αλιείας, την συντήρηση μικρών σκαφών και τα καρνάγια, την  καλλιέργεια  αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και δεκάδες ακόμη επιλογές  οι οποίες  ειναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας καθώς και στο αρμοδιο Γραφείο του Δήμου..
΄Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να  δηλώσει  ως  2 προγράμματα εθνικής και ώς 2 τοπικής εμβέλειας ενώ τα  τμήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων.
Υπεύθυνοι του  Κέντρου για την Πρέβεζα είναι οι κυρίες Αγγελική Παπαγεωργίου και Κλαίρη Γιαννούλη   στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου   της Πρέβεζας. .  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ