ΗΠΕΙΡΟΣ: Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Πρέβεζα, Άρτα και Ιωάννινα

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων, έξι (6) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 49χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε σε κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων, να ενεργεί έρανο υπέρ σωματείου, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία. Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, είκοσι πέντε (25) ημερολόγια του ανωτέρω σωματείου, δύο  μπλοκ αποδείξεων και το χρηματικό ποσό των (905) ευρώ.
• Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 19χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 07-10-2014 αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην Πρέβεζα, ένα κινητό τηλέφωνο.
• Συνελήφθη στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.
• Συνελήφθη στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη ως εργάτης να εκτελεί παράνομα οικοδομικές εργασίες στον εξωτερικό χώρο καταστήματος, χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής. Η 34χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.
• Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και τριών (3) μηνών, για λαθρεμπορία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, πράξεις που έγιναν την 01-10-2011 στη Μαγούλα Αττικής.
• Συνελήφθη  στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα ο 23χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites