Σάββατο, 15/12/2018

Ευάγγελος Κατσίμπρας: Αλήθειες και ψέματα

Μετά το θάνατο του Μακαριστού Μητροπολίτη Μελετίου και εισερχόμενοι στην προεκλογική περίοδο για την διαδοχή στο Μητροπολιτικό Θρόνο άρχισαν οι απειλές και οι συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου από σκοτεινούς κύκλους και συγκριμένα κέντρα που υποστήριζαν άλλον υποψήφιο και όχι τον σημερινό Μητροπολίτη Νικοπόλεως κ. Χρυσόστομο, του οποίου στήριζα την υποψηφιότητα.
Αυτές οι απειλές και συκοφαντίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα δύο χρόνια μετά την εκλογή του νέου Μητροπολίτη διαμέσου συγκεκριμένου προσώπου που δημοσιογραφεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι σήμερα απαξιούσα να απαντήσω δεδομένης της αναξιοπιστίας του συγκεκριμένου ανθρώπου , ο οποίος δεν ασχολείται με τα του οίκου του.
Από τη στιγμή όμως που αρχίζει να επηρεάζεται η οικογενειακή μου ηρεμία και η προσωπικότητά μου, αποφάσισα να απαντήσω στους συκοφάντες μου που μερικοί απ’ αυτούς φέρουν δυστυχώς και το Ιερατικό Σχήμα.
Προσπαθούν να προσβάλλουν την προσωπικότητά μου για τους εξής λόγους:
α) Διότι όπως προανέφερα δεν συναίνεσα με την υποψηφιότητα συγκεκριμένου υποψηφίου αλλά με την υποψηφιότητα του νυν Ποιμενάρχου μας.
β) Γιατί κατήγγειλα συγκεκριμένες οικονομικές ατασθαλίες, πολεοδομικές παραβάσεις και καταστροφικές παρεμβάσεις στην πολιτιστική Εκκλησιαστική κληρονομιά του τόπου μας, από την προηγούμενη διοίκηση της Μητροπόλεως, (σύμφωνα με έκθεση γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης που διενήργησε διακεκριμένος ειδικός δικαστικός γραφολόγος υπάρχει σε έγγραφο πλαστογραφημένη υπογραφή του Μακαριστού Μητροπολίτη Νικοπόλεως Κυρού Μελετίου).
γ) Επειδή συνεχίζω να αγωνίζομαι για την διαφάνεια και την κάθαρση στην Ιερά Μητρόπολη δεδομένου του ότι οι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
δ) Στόχος τους είναι να διαταράξουν την άριστη σχέση που υπάρχει μεταξύ εμού και του νυν Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου.
Δηλώνω απερίφραστα ότι δεν υποκύπτω σε καμιά απειλή και σε καμιά συκοφαντία και δεν φοβάμαι κανέναν πλην του Παναγάθου Θεού.
Αγαπώ, σέβομαι και τιμώ τον Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο και σας ενημερώνω ότι με την πάροδο του χρόνου θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τα πιο πάνω αναφερόμενα και θα λάμψει η αλήθεια.

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Κατσίμπρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ