ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική βελτίωση στον στελεχιακό εμπλουτισμό και τις υποδομές του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Για σημαντική βελτίωση στον στελεχιακό εμπλουτισμό και τις υποδομές του Νοσοκομείου Πρέβεζας ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Γεωργάκος.
Ο κ. Γεωργάκος κάνει λόγο για αύξηση κλινών του νοσοκομείου Πρέβεζας με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου των Υγειονομικών Περιφερειών, με όφελος την άμεση αύξηση των οργανικών θέσεων και το διορισμό τεσσάρων ειδικευμένων ιατρών στο πλαίσιο των ανακοινωθέντων διορισμών από το Υπουργείο στο άμεσο μέλλον. Ακόμη μιλά για τον εκσυγχρονισμό της κλινικής νεφρού με απόκτηση πιο σύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης αλλά και για την ένταξη του Νοσοκομείου στο πρόγραμμα ψηφιακής σύγκλισης. Παράλληλα ο κ. Γεωργάκος κάνει λόγο για ενδυνάμωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με διορισμούς Χειρουργού, Δερματολόγου (ειδικότητα που καλύπτει τις άμεσες ανάγκες λόγω μη ύπαρξης της εν λόγω ειδικότητας στο νομό μας είτε ως ιατρός στο ΠΕΔΥ είτε ως συμβεβλημένος ιδιώτης με τον ΕΟΠΥΥ) αλλά και με την έγκριση μετακίνησης Ορθοπεδικού στο νοσοκομείο και την πρόσληψη τριών επικουρικών ιατρών ( παθολόγου , καρδιολόγου, αναισθησιολόγου). Επίσης ενημερώνει για την έγκριση θέσης Επικουρικού Ιατρού με ειδικότητα Χειρουργού για το νοσοκομείο στην τρέχουσα προκήρυξη του Υπουργείου, αλλά και στην ενδυνάμωση με πάνω από δέκα στελέχη νοσηλευτικού προσωπικού διαμέσου έγκρισης μετακινήσεων. Τέλος ο κ. Γεωργάκος κάνει αναφορά και στις 7 θέσεις Επικουρικών Ιατρών που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο στελέχωσης των μεταρρυθμίσεων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Ν. Πρέβεζας. Αναλυτικά στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) 3 γιατροί (Καρδιολόγος, Παιδίατρος, Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγος) στο Κέντρο Υγείας Πάργας 2 γιατροί (Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγοι), και από ένας γιατρός (Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγος) αντίστοιχα στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Φιλιππιάδας.

Δημοτική Ραδιοφωνία 87,9 Πρέβεζα


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites