Σάββατο, 15/12/2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Στράτου-καταδίωξη στο Σπάρτο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από ένοπλη ληστεία που έγινε από δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου.
Η ληστεία έγινε στις 9:30 το πρωί και οι δράστες , αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10 χιλιαδες ευρώ,διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας. Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών απο την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.

Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης είναι οπλισμένος και η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δράστες να είναι παγιδευμένοι και πιθανότατα να έχουν ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δράστες ειναι τραυματισμένοι και ακινητοποιήθηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Μεταφερθηκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμος τους, που ειναι ελαφρύς, μάλλον οφειλεται σε πτώση. Πληροφορίες αναφερουν πως προκειται για Ελληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά  το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. 

http://www.agriniopress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ