ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη Στράτου Ιωάννου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Πρόγραμμα «ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ»

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, παρευρέθηκε την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, ύστερα από πρόσκληση των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου.
Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του συγκεκριμένου σχολείο στο μαθητικό διαγωνισμό που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος  «ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ» και του μαθητικού διαγωνισμού με θέμα την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου. 

  Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου 2014 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2014, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την κινητοποίηση των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε στους μαθητές για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και για το ενεργειακό αποτύπωμα και έκανε έναν ευχάριστο διάλογο μαζί τους ενώ αυτοί του έθεσαν έξυπνες ερωτήσεις. Ο κ. Στράτος Ιωάννου επιβράβευσε τους μαθητές του σχολείου γι’ αυτή τους την συμμετοχή και τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο διαγωνισμό ενώ συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή την επίσκεψή μου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, όπου είχα τη χαρά να μιλήσω με τα παιδιά και τους δασκάλους και να δω την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, θέλω να τονίσω το υψηλό επίπεδο του σχολείου, να εξάρω τις άοκνες προσπάθειες των εκπαιδευτικών, αλλά και των μαθητών. Θέλω, μέσα σε αυτή την αντίξοη συγκυρία, να ενθαρρύνω τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους και τα παιδιά να μας χαρίζουν πάντα χαμόγελα.»
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Δ. Ηλιόπουλος, ο Δ/ντης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας κ. Γ. Μότσιος, η σχολική σύμβουλος της 3ης εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Πρέβεζας κ. Σ. Πασσά, η σχολική σύμβουλος προσχολικής αγωγής Ν. Πρέβεζας κ. Σ. Σαίτη, ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites