ΑΣΕΠ: Από 30/10 οι αιτήσεις για 773 θέσεις με την προκήρυξη 1Δ/2014

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 773 μονίμων υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ σε διάφορους φορείς του δημοσίου.
Το ΑΣΕΠ καλει τους ενδιαφερόμενους που περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 και μετά καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν, να υποβάλουν Αίτηση−Υπεύθυνη Δήλωση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης για την πλήρωση επτακοσίων εβδομήντα τριών (773) θέσεων ως κατωτέρω:

Α. Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης επτακόσιοι πέντε (705)
Β. Τεχνολογικής (T.Ε.) Εκπαίδευσης εξήντα οκτώ (68) διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων σε φορείς του άρθρου 1 του Ν. 3812/2009 (Α΄239) όπου δεν υφίστανται εκκρεμείς διορισμοί για την πλήρωση θέσεων ίδιου κλάδου ή ειδικότητας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν για την πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της παρούσας προκήρυξης εφόσον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής δεν έχουν διοριστεί με βάση τον πίνακα διοριστέων στον οποίο περιλαμβάνονται (ΦΕΚ) ή την απόφαση του Τμήματος του ΑΣΕΠ με βάση την οποία συμμετέχουν στην παρούσα διαδικασία.

 Οι εγγεγραμμένοι σε οριστικούς πίνακες διοριστέων καθώς και οι διατεθέντες προς διορισμό σεαντικατάσταση – αναπλήρωση αρχικώς διορισθέντων, που κλήθηκαν από το φορέα διορισμού προς ανάληψη υπηρεσίας και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους ή που αποδέχτηκαν και εν συνεχεία παραιτήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία.

Οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ίδια ή σε διαφορετική κατηγορία/κλάδο/ ειδικότητα προσωπικού από αυτή στην οποία περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων ή στην απόφαση του Τμήματος του ΑΣΕΠ με την οποία διατέθηκαν προς διορισμό σε αντικατάσταση – αναπλήρωση αρχικώς διορισθέντων. Προϋπόθεση για την αίτηση συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία είναι, κατά περίπτωση, ο απαιτούμενος τίτλος σπουδών να έχει αποκτηθεί μετά τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων διοριστέων ή την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Τμήματος του ΑΣΕΠ με την οποία διατέθηκαν προς διορισμό σε αντικατάσταση – αναπλήρωση αρχικώς διοριστέων.

 Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαραίτητα γενικά και ειδικά προσόντα διορισμού, πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 13 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή.

ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: 

Α.Σ.Ε.Π. -Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2014 
Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. 
Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 
σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 


Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν.1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις

Παράβολο δεκαπέντε (15) Ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Για την αναγραφή του αριθμού παραβόλου στο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να προμηθευτούν το απαιτούμενο παράβολο πριν από την ηλεκτρονική υποβολή αυτής. Εναλλακτικά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί το παράβολο των δεκαπέντε (15) Ευρώ και μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e−παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και να το πληρώσει μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως.
Τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄).
Εάν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή οι ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

www.dikaiologitika.gr

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πρόσληψη προσωπικού στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

20/10/2022, 10:27 πμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φαρμακείο στη Νικιάνα Λευκάδας ζητά προσωπικό

29/03/2022, 5:45 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού από την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

18/03/2022, 3:49 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Πρόσληψη 500 Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων 7ετους θητείας (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2022

18/03/2022, 3:02 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ

Πως αμείβεται η 25η Μαρτίου

16/03/2022, 12:44 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το ξενοδοχείο Poseidon Beach Hotel ζητά προσωπικό

11/03/2022, 12:34 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Νομό Πρέβεζας

18/02/2022, 8:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΑΡΤΑ : Τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο μέσα από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 13Κ/2021

25/01/2022, 10:05 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites