Τετάρτη, 20/02/2019

Στην 30η Διεθνή έκθεση PHILOXENIA η Πρέβεζα με δικό της περίπτερο- 13-16 Νοεμβρίου.

Οι ομορφιές της Πρέβεζας θα ταξιδέψουν για άλλη μια χρονιά στη PHILOXENIA την 30η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όπως ακούσαμε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας η έκθεση θ’ ανοίξει τις πύλες της στο κοινό την Πέμπτη 13 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.
Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς σχετικούς με τον τουρισμό (Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων, Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας, Σύλλογος Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων , Τουριστικοί πράκτορες,Σύλλογος Γευσιγνωσίας κ.α) θα έχουν το δικό τους περίπτερο και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να προβάλουν τον τόπο μας.
Ο Δήμος Πρέβεζας για άλλη μια χρονιά πρόκειται να διοργανώσει μια μικρή γιορτή το απόγευμα του Σαββάτου 15 & το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με γεύσεις, χορούς και μουσικές. Το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας θα προσφέρει άφθονο κέφι ταξιδεύοντας μας στην παράδοση, συντροφιά με τοπικά γλυκά, ποτά & λικέρ αλλά & εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις που δένουν απόλυτα με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της περιοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνεργαστούν & να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού Δήμου Πρέβεζας (ισόγειο Δημαρχείου, έναντι Εθνικής Τράπεζας) & το τηλ. 2682360671. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ