ΠΡΕΒΕΖΑ: Στήριξη τόσο ψυχολογική όσο και οικονομική ζήτησε η ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας στη σημερινή συνέντευξη τύπου(pho.vid).

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 08/09/2014 και ώρα 19:00  η συνέντευξη τύπου του Φιλαθλητικού Πρέβεζας  στην πρώην λαϊκή αγορά.
 Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο  πρόεδρος της ομάδας κ.  Δημήτρης Παρασκευάς, ο προπονητής της ομάδας κ. Κυριαζής Χρύσανθος , η αρχηγός της ομάδας Αγγελική Γιάγια  αλλά και όλη η ομάδα  για να δώσουν ένα μήνυμα ενότητας και οικογένειας.
Ο κ. Δημήτρης Παρασκευάς  εφόσον ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην πορεία του Φιλαθλητικού  αλλά και στην ανάδειξη του αθλήματος  στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή  με παρουσία πάνω από είκοσι χρόνια.  Φέτος όπως είπε έχουν την χαρά και την τιμή να συμμετέχουν σε ένα υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 
Ο σύλλογος ασχολήθηκε με τρία επίπεδα διαμόρφωσης. Αρχικά σκοπός του συλλόγου  ήταν  να βελτιώσει το μάρκετινγκ αλλά  και το χορηγικό τμήμα φτιάχνοντας ένα πλάνο ώστε να ξεφύγει από τις  χορηγίες φίλων και να επεκταθεί στον τομέα των χορηγιών.  
Δεύτερο επίπεδο ήταν το αγωνιστικό μέρος γι΄αυτό και προσπάθησε να φέρει αθλήτριες από άλλες πόλεις , έκανε επίσης συζητήσεις  μέχρι και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών ώστε να έρθουν υψηλού επίπεδου αθλήτριες. Δυστυχώς δεν υπήρχε ανταπόκριση  αλλά αξίζει η προσπάθεια και είναι πολύ  τυχεροί που  έχουν στην ομάδα  δυο σημαντικές αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί στην Α2 , γεγονός που τους δίνει ελπίδα και τους βοηθά να ανταποκριθούν στις φετινές δύσκολες συνθήκες της Α2.
Η τρίτη δράση ήταν η συλλογική δουλειά όσο αφορά κυρίως το παιδαγωγικό κομμάτι και η συμμετοχή των προπονητών  σε διάφορα σεμινάρια, πράγμα που θέλουν να διευρύνουν και να συνεχίσουν. Επίσης στις ακαδημίες προστέθηκαν δυο καινούργιες προπονήτριες ( Σοφία Οικονόμου, Χριστίνα Χοϊκά) που μαζί  με τον κ. Κώστα Σούλα και τον κ. Νίκο Ρούσσο θα προσπαθήσουν να  αναπτύξουν και να μεγαλώσουν την βάση των ακαδημιών.
Κάλεσε τέλος την κοινωνία της πόλης να βοηθήσει και ψυχολογικά με την παρουσία της στους αγώνες της ομάδας αλλά και οικονομικά με το να αγοράσει τις  κάρτες διάρκειας  και αλλά και οι επιχειρήσεις να βοηθήσουν οικονομικά όσο μπορούν.
Ο προπονητής κ. Χρύσανθος Κυριαζή αφού πήρε το λόγο ευχαρίστησε τα ΜΜΕ και  αναφέρθηκε στη φετινή απαιτητική  χρονιά που όπως είπε είναι σημαντική τόσο για την πόλη μας αλλά και για τις κοπέλες αφού είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από πέρυσι φτιάχνοντας μια ομάδα που αποτελείται από κορίτσια της περιοχής μας. Αναφέρθηκε στη δυσκολία του να φέρουν αθλήτριες από άλλες πόλεις αλλά αν μπορούν να υπάρχουν αθλήτριες που έχουν περάσει εδώ  στο ΤΕΙ  και έχουν την διάθεση να έρθουν είναι καλοδεχούμενες.

Τα ονόματα των κοριτσιών που πλαισιώνουν την ομάδα είναι:
Παναγιωτίδου Ειρήνη
Παπαδοπούλου Βάσω
Κουμάση Κατερίνα
Ντάκουλα Ιωάννα
Άννα Κοσμίδου
Βάσω Κοσμίδου
Αγγελική  Γιάγια 
Σοφία Σάκου
Παναγιωτίδου Αναστασία
Ρίτσα Ιωάννα
Θεοχάρη Κωνσταντίνα
Βάγια Μπαρμπούδη
Μαγκλάρα Χρυσάνθη
Μαγκλάρα Γεωργία
Σιούλα Ιωάννα 
Πεπόνη Μάχη
Λάσκαρη  Ζαφίρα 
Φίτσα Κατερίνα 
Είναι μια ομάδα μικρή σε ηλικία αφού η  μεγαλύτερη αθλήτρια είναι 22 χρονών και η μικρότερη 15 χρονών  και είναι λογικό να μην υπάρχουν εμπειρίες αλλά σκοπός είναι δώσουν τη δυνατότητα στα κορίτσια να αντιμετωπίζουν επαγγελματικά ότι κάνουν και παράλληλα με τον αθλητισμό να περνάνε όμορφες στιγμές και μέσα από τις νίκες αλλά και ακόμα μέσα από τις ήττες να γίνονται καλύτερες.
Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Σπύρο  Κασούρα,  γενικό αρχηγό στο τμήμα και βοηθό στα πάντα και τόνισε ότι με τη βοήθεια της διοίκησης θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία της περσινής χρονιάς.
Η φετινή χρόνια είπε έχει πολλές απαιτήσεις και υπάρχουν ομάδες με μεγάλες εμπειρίες και πολύ καλά αποτελέσματα. Στον όμιλο μας υπάρχουν 5ομάδες από την Αθήνα ,3 από την Λάρισα , 2 από την Μεσσηνία και 1 από την Πάτρα.
Τέλος η  Αγγελική Γιάγια  ευχαρίστησε με τη σειρά της  τα τρία κορίτσια που ήρθαν στην ομάδα και  ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρόνια με την ελπίδα ότι  θα τους βοηθήσουν αρκετά να συνεχίσουν σαν μια οικογένεια όπως πέρυσι  κρατώντας την ομάδα ψηλά. Και αυτή ζήτησε την στήριξη  του κόσμου τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά  αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας.
Δείτε όλη την συνέντευξη τύπου:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites