Δευτέρα, 09/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική είναι η εκκίνηση του νέου Γραφείου Πωλήσεων της INTERAMERICAN στην Πρέβεζα

Δυναμική είναι η εκκίνηση του νέου Γραφείου Πωλήσεων της INTERAMERICAN στην Πρέβεζα, που επιβεβαιώνει την πολιτική ανάπτυξης του Δικτύου Agency της εταιρείας και στην περιφέρεια. 

Ήδη, κατά το πρώτο τρίμηνο της λειτουργίας του σημειώνει αξιόλογα αποτελέσματα, καλύπτοντας με τη “σφραγίδα” κύρους και αξιοπιστίας των προγραμμάτων και υπηρεσιών της INTERAMERICAN σημαντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. 

Επικεφαλής του Γραφείου, που αναφέρεται στην Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας και στον συντονιστή Γιώργο Ταμβάκο, είναι ο Ευάγγελος Κοίλιαρης.

Η INTERAMERICAN αριθμεί σήμερα 23 χρηματοδοτούμενα Γραφεία Πωλήσεων και 35 αυτοχρηματοδοτούμενα στο Δίκτυο Agency το οποίο διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα προγράμματα της εταιρείας, έχοντας συνολικό ενεργό δυναμικό Δικτύου 1.284 συνεργάτες: Συντονιστές, Unit Managers και Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Σημειώνεται ότι η νέα παραγωγή πρώτου εξαμήνου του Δικτύου Agency έφθασε στα 13,9 εκατ. ευρώ. 
                                             
Φωτογραφία: Από την εκδήλωση εγκαινίων του Γραφείου στην Πρέβεζα, στην οποία παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Μπαΐλης – δεύτερος από αριστερά στο στιγμιότυπο, μεταξύ των Ευάγγελου Κοίλιαρη, Γιώργου Ταμβάκου και του διευθυντή πωλήσεων της INTERAMERICAN Hλία Μάλλιου. 

Από το Γραφείο Τύπου 
του Ομίλου INTERAMERICAN
(Τηλ. 210 – 9461554)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ