Τρίτη, 28/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Ι.Μονή Αβάσσου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας.

Την διευθέτηση ζητημάτων  που αφορούν την   εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην Ι.Μονή Αβάσσου συζήτησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Παύλος Σαραμπασίνας  και  ο   πατήρ Αλέξανδρος Τζίμας οι οποίοι  επισκέφθηναν το Ναό.

Μετά  και την θετική εξέλιξη με την  δημοπράτηση 240 χιλιάδων ευρώ για την  αποκατάσταση των  κελιών της Μονής εκτιμάται ότι  αυτή θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και προσέλκυσης  θρησκευτικού  και άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή. 
Οπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο πρώην Δήμος  Λούρου  είχε πραγματοποιήσει  παρεμβάσεις για τον ηλεκτροφωτισμό , τον καθαρισμό και γενικότερα την προστασία της Μονής και του περιβάλλοντος χώρου  ενώ οι προσπάθειες για την εξεύρεση  επιπλέον χρηματοδοτήσεων  δεν έχουν σταματήσει ποτέ. 
Κατά την διάρκεια της   συγκεκριμένης επίσκεψης πραγματοποιήθηκε  αυτοψία σε δημοτικό χώρο   που γειτνιζει με την Μονή Αβάσσου  και  σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα φιλοξενήσει  με ασφάλεια τα αυτοκίνητα των  επισκεπτών της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ