Πέμπτη, 04/06/2020

Συνάντηση των αντιδημάρχων Πρέβεζας και Λευκάδας για το πρόβλημα του αγωγού δικτύου ύδρευσης της Λευκάδας

Συνάντηση   πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής  οι αντιδήμαρχοι αρμόδιοι για θέματα  περιβάλλοντος και ύδρευσης Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας και Λευκάδας Γιάννης Σέρβος.

Η συνάντηση  έγινε  με πρωτοβουλία  του κ.Σαραμπασίνα προκειμένου να γίνει αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δύο δήμων -εκπρόσωποι των οποίων  συνόδευσαν τους δύο αντιδημάρχους-στο πρόβλημα που  έχει προκύψει στον αγωγό  ύδρευσης  της Λευκάδας στο ύψος του Κολυμβητηρίου.
Παρόντος και του διευθυντή της ΔΕΥΑΠ  κ.Παπουτσή εκτιμήθηκε η κατάσταση     και όπως διαπιστώθηκε υπάρχουν  βλάβες σε δύο σημεία στο ύψος του κολυμβητηρίου και μία ακόμη στην περιοχή της Νικόπολης.
Ο κ.Σαραμπασίνας  τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Πρέβεζας  θα συμβάλλουν με όποιον  τρόπο τους ζητηθεί στις εργασίες που θα πρέπει   να εκτελέσει ο  Σύνδεσμος Υδρευσης της Λευκάδας στην δικαιοδοσία του οποιου ανήκει ο συγκεκριμένος  αγωγός.
Και οι δύο αντιδήμαρχοι  υπογράμμισαν  ότι η συνεργασία πρέπει να είναι συνεχής  έτσι ώστε  να  αντιμετωπίζονται καλύτερα και  σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα που  εμφανίζονται στο δίκτυο  ή ακόμη και να  προγραμματιστούν  κοινές  παρεμβάσεις για την αναβάθμισή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ