Τρίτη, 04/08/2020

Πάργα: Κέντρα Υγείας και Δημοτική Αρχή

Την Δευτέρα 22/9 έγινε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο και το πρώτο θέμα προς συζήτηση ήταν η λειτουργία και στελέχωση των Κ.Υ. Καναλακίου και Πάργας.
Θεωρήσαμε θετικό αυτό το γεγονός, ελπίζοντας ότι επιτέλους τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου μας θα συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα παίρνονται αποφάσεις, προς όφελος των κατοίκων. Γρήγορα διαψευστήκαμε!                                          

Η συζήτηση που έγινε δεν ήταν για να παρθούν αποφάσεις και να λυθούν προβλήματα, αλλά για να μας δείξουν πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον, που δείχνουν οι κυβερνητικοί εντεταλμένοι και φυσικά η νέα δημοτική αρχή. Προσπαθούν να αμβλύνουν την αγανάκτηση και να καθησυχάσουν τους κατοίκους. Σε μια εποχή  που η δημόσια υγεία υποβαθμίζεται με κάθε τρόπο!!! Και όπως είπε η γιατρός  του Κ.Υ. της Πάργας «Αντί να μας στέλνουν γιατρούς 
μας παίρνουν γιατρούς»!!!

Είναι κατανοητό πιστεύουμε σ’ όλους, γιατί γίνεται αυτό. Όλα στους ιδιώτες!

Αντί να καταγγείλουν  την κυβερνητική πολιτική στο χώρο της δημόσιας υγείας και τις ελλείψεις που υπάρχουν, αρκέστηκαν να στείλουν  ένα υπόμνημα στις προϊστάμενες αρχές, ομόφωνα με την μείζονα αντιπολίτευση,  για να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που υπάρχουν.  Περιμένουν από τον Βορίδη να μας λύσει τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, από αυτόν που προσπαθεί να την καταργήσει!

ΠΗΓΗ: http://allosdromosparga.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ