Τρίτη, 11/08/2020

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Μύθοι και αλήθειες του καρκίνου του προστάτη».

    Το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων από τον Όμιλο Εθελοντών Κατά Του Καρκίνου – Αγκαλιάζω σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη.

   Στο πλαίσιο αυτής της δράσης πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή υπαλλήλων της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα στο Πολιτιστικό Δημοτικό Πολυχώρο «Δημήτριος Χατζής» με θέμα «Μύθοι και αλήθειες του καρκίνου του προστάτη».
  Στην ανωτέρω εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου και εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος ο ιατρός της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου Πύραρχος  (ΥΙ) Ξήτας Ιωάννης, ενώ το θέμα ανέλυσαν με ομιλίες τους ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Γιαννάκης και ο Ψυχίατρος κ. Βασίλειος Ιακωβίδης. 
   Την  Ημερίδα παρακολούθησαν ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου Αρχιπύραρχος Κώνστας Βασίλειος, οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Σταθμών Ιωαννίνων, ο Διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ, υπάλληλοι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  και πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων. 
   Στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο σοβαρό αυτό ιατρικό θέμα, το Πυροσβεστικό Σώμα εκτός των ανωτέρω δράσεων συμμετέχει και με διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται από τα Μέσα Ενημέρωσης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ