Τετάρτη, 29/01/2020

Δραματικές διαπραγματεύσεις με τρία αδέρφια που απειλούν να αυτοκτονήσουν

 Σοβαρό επεισόδιο είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτήν την ώρα στον Γαλατά του Μεσολογγίου, με τρία αδέρφια, ηλικίας 46, 40 και 40 ετών να απειλούν να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, μετά από καταγγελίες περιοίκων για παράνομη συμπεριφορά και χρήση ναρκωτικών στην οικία οπού διαμένουν τα τρία αδέλφια , παρουσία δικαστικού λειτουργού επιχείρησε νωρίτερα το απόγευμα σήμερα Τρίτη, να κάνει έρευνα αλλά προσέκρουσε στη σθεναρή αντίσταση των αδερφών.

Συγκεκριμένα τα δυο από τα τρία αδέρφια βγήκαν έξω από το σπίτι κρατώντας μαχαίρι και αγροτικό εργαλείο και απείλησαν πως αν πλησιάσουν οι αστυνομικοί θα αυτοτραυματιστούν.

Το σημείο αυτή τη στιγμή είναι αποκλεισμένο και επί τόπου βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας και ένας ψυχολόγος από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των αδερφών, είναι άτομο με ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ φαινεται πως και τα τρία αδέρφια σχετίζονται με χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παραμένουν κλεισμένοι εντός της οικίας και αρνούνται να βγουν παρα τις προσπάθειες του διαπραγματευτή και του ψυχολόγου

http://www.agriniopress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ