Παρασκευή, 06/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε η σειρά ομιλιών για τα ΑΚΤΙΑ.

Σήμερα το απόγευμα 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20.00, στην αίθουσα ΟΑΣΗ του Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σειρά ομιλιών για τα ΑΚΤΙΑ.

 Ο κ. Κώστας Λογοθέτης, εκπαιδευτικός-γυμναστής, με την ομιλία του με τίτλο «10 & 11 Σεπτεμβρίου 1949: Η αναβίωση των Ακτίων μέσα από αρχειακό υλικό», παρουσίασε τους αθλητικούς αγώνες αναβίωσης των Α΄ Ακτίων στην Πρέβεζα, αναφέροντας τους πρώτους  διοργανωτές αλλά και τους πρώτους νικητές των αθλητικών αγώνων των Ακτίων.
Στη συνέχεια, ο κ. Μάριος Κατσής, παγκόσμιος πρωταθλητής Kick Boxing το 2003, εκπαιδευτικός και προπονητής πυγμαχίας πιστοποιημένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσα από την ομιλία «Η εξέλιξη των βαρέων δυναμικών αθλημάτων από την αρχαιότητα έως σήμερα», παρουσίασε συνοπτικά την ενότητα των βαρέων αγωνισμάτων (πάλη, πυγμαχία, παγκράτιο), όπως αυτά έχουν εξελιχθεί μέσα στους αιώνες.
Η βαρκαρόλα που ήταν να πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Πρέβεζας μετά το πέρας των ομιλιών αναβλήθηκε για αύριο Κυριακή στις 9 το βράδυ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ