Δευτέρα, 13/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάλεσμα για διαδήλωση από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πρέβεζας

Να διαδηλώσουμε ένα χρόνο μετά στη Πρέβεζα, ενάντια στο φασισμό, την πολιτική και το σύστημα που σκοτώνει τους νέους και τις ζωές μας.

– Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν αμείλικτα οι ηθικοί αυτουργοί, όλοι όσοι οργανώνουν και εξοπλίζουν τους φονιάδες. 
– Να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή! Το μαζικό λαϊκό, εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να πετάξει έξω από συνδικάτα, χώρους δουλειάς, γειτονιές τους φασίστες, με τον μαζικό αγώνα και την αποφασιστική κινητοποίηση. Όλα τα συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, κάθε σύλλογος πρέπει να καταδικάσουν άμεσα την δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής ασφυξίας στα τέρατα του ναζισμού!
– Καμία ανοχή στη θεωρία των «δύο άκρων» που προσπαθεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τη νεοναζιστική τρομοκρατία με τον μαζικό αγώνα του λαού και της νεολαίας. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 18/9 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

     Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α πιστεύουμε ότι η αντιφασιστική πάλη πρέπει να ενταθεί και να συνδεθεί με το συνολικό αγώνα για την ανατροπή της κανιβαλικής επιδρομής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για την ήττα του κοινωνικού και πολιτικού εκφασισμού που προωθεί το κεφάλαιο. Την απάντηση να δώσει ο μαζικός αγώνας του λαού μας για να τσακιστεί ο φασισμός, η πολιτική, το κράτος και το σύστημα που τον θρέφει και τον θεριεύει και όχι τα διάφορα «συνταγματικά τόξα» μαζί με αυτούς που εφαρμόζουν τη φρίκη των μνημονίων και όσους χρειάζονται μια «ελεγχόμενη» Χρυσή Αυγή. Αυτό που απαιτείται είναι η κοινή δράση όλων των μαχόμενων δυνάμεων της κοινωνίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 

Κλιμακώνουμε με αποφασιστικούς αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία

10/9/2014
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
το συντονιστικό της τοπικής επιτροπής Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ