Πέμπτη, 13/08/2020

Πάπια… αλά κρεμ τρώει ο «Σήφης»

Πάνω από 150 πάπιες, πολλά χέλια και βατράχια, φέρεται να έχει καταβροχθίσει ο…καταζητούμενος «Σήφης» ο κροκόδειλος, που ταυτόχρονα έχει αναστατώσει πολλές υπηρεσίες, υπουργεία, «κόσμο και κοσμάκη», αλλά συνεχίζει «με τον τσαμπουκά του» να είναι ελεύθερος και να αποτελεί διάσημη ατραξιόν στα νερά του φράγματος των ποταμών στο Ρέθυμνο.

Ο Σήφης, που νίκησε το διάσημο γητευτή των κροκοδείλων Ολιβιέ Μπερά, αρνείται πεισματικά τη σύλληψή του και αποφεύγει «όπως ο διάβολος το λιβάνι» να «τσιμπήσει», να φάει σφαγμένο έτοιμο «μεζέ» στις τέσσερις παγίδες που του έχουν «στήσει» μέσα και έξω από το νερό.

Τις «περιτριγυρίζει» χωρίς να τις αγγίζει, λες και θέλει «να τη σπάσει», κάνοντας… πλάκα, στους διώκτες του.

Μάλιστα, λέγεται ότι πάνω από πενήντα κοτόπουλα – χορηγία επιχείρησης της περιοχής – έχουν σφαγεί, για να… δολώσουν τον «Σήφη», αλλά το ερπετό αποστρέφεται επιδεικτικά το κοτόπουλο και προτιμά τις πλεούμενες «σπαρταριστές» πάπιες, τα χέλια και τα βατράχια του φράγματος.

Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες, βλέποντας τον… πονηρό «Σήφη» να μην πέφτει στις παγίδες του αντικατέστησαν τις τελευταίες ημέρες το «μενού», κάνοντας μία ύστατη προσπάθεια μήπως τον δελεάσουν.

Έτσι, αντί για κοτόπουλο στις παγίδες έβαλαν συκωτάκια και πνευμόνια πουλιών – αρνιών, όμως και σε αυτή την περίπτωση ο «Σήφης» δεν δείχνει να… συγκινείται.

Η πρόταση για αντικατάσταση του «μενού» έγινε από τον Ολιβιέ Μπερά. Ο διάσημος «κροκοδειλάκιας», όπως λέγεται, «νικήθηκε» για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον «Σήφη», που, ενώ τον είχε πάρει «αγκαλιά», ξεγλίστρησε σαν χέλι από τα χέρια του, χωρίς να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Πηγή: Έθνος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ