ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσίαση νέων Αντιδημάρχων από το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη

Τους νέους Αντιδημάρχους της πρώτης διετίας παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαϊλης σήμερα 08 Σεπτεμβρίου 2014 στο δημαρχείο της Πρέβεζας.
Οι 5 νέοι  Αντιδήμαρχοι είναι: 
 1) Πιπιλίδης Λάζαρος, Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού.
2) Βαρτελάτου Στέλλα, Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού.
3) Σαραμπασίνας Παύλος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.
4) Πανταζής Νίκος, Αντιδήμαρχος Λούρου.
5) Ματέρης Κώστας, Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους που θα συνεργαστεί στο επόμενο διάστημα και  τόνισε πως απαιτεί δουλειά από αυτούς καθώς και διαφάνεια, ήθος και πολιτική εντιμότητα. Η επιλογή όπως μας είπε δεν έγινε με κριτήρια του ποιος είναι καλύτερος αλλά θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να αξιοποιηθούν και να προσφέρουν ο καθένας με τη σειρά του.
Ευχαρίστησε τον κ. Πιπιλίδη για την προσφορά του έως τώρα και θέλησε τη συνέχεια του έχοντας μια γνώση στα οικονομικά θέματα και μια τεράστια προσφορά έως τώρα σε μια εποχή που η οικονομική κατάσταση τόσο του Δήμου αλλά και γενικά της κοινωνίας και του κεντρικού κράτους είναι πολύ δύσκολη. 
Ευχήθηκε καλή δύναμη, καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο τους που είναι πολύ δύσκολο. Όλοι μαζί είπε με στόχο το καλό θα προχωρήσουμε και θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να πάμε καλύτερα. Νιώθουμε μεγάλη υποχρέωση για την τοπική κοινωνία που μας εμπιστεύτηκε και θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο κ. Λάζαρος Πιπιλίδης ευχαρίστησε  το Δήμαρχο  για την ευκαιρία που του έδωσε να σταθεί δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών μας.
 Είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση, είπε, με  καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας με προβλήματα και έχει  έρθει η ώρα να δείξει και ο Δήμος το κοινωνικό του πρόσωπο και να σταθεί στο πλευρό των πολιτών που είναι και βασική επιδίωξη μας.

Ο κ. Σαραμπασίνας, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πρέβεζας, είπε : «Θα χρειαστούμε πολλή δουλειά. Θα κάνουμε συναντήσεις και θα ενημερώσουμε τους πολίτες και όλοι μαζί θα κάνουμε την πόλη μας καθαρή>> 

Ο νέος Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ. Ματέρης τόνισε: «Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά με τη συνεργασία όλων, σε μία τουριστική περιοχή, να δει και ο κόσμος το έργο μας», ενώ ο Αντιδήμαρχος Λούρου  κ. Πανταζής είπε: «Να ευχαριστήσω το Δήμαρχο. Είναι πολλά τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μαζί με τους Αντιδημάρχους».

Η  κα Βαρτελάτου  παίρνοντας το λόγο είπε: «Αναλαμβάνω μία θέση ευθύνης. Είναι τιμή για μένα και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών, όλων των δημοτών. Θα συνεργαστώ με όλους τους Αντιδημάρχους και τους δημοτικούς-τοπικούς συμβούλους. Η τοποθέτησή μου αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας πορείας η οποία έχει παρελθόν, αλλά θα έχει και μέλλον>> 

Από τους αντιδημάρχους μισθό θα λαμβάνουν οι κ. Ματέρης, Σαραμπασίνας και Πανταζής, ενώ ο κ. Πιπιλίδη όπως και η κα Βαρτελάτου δε θα αμείβοντα σύμφωνα με τον Κ. Μπαίλη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites