Δευτέρα, 19/08/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επισκέφθηκε τις εργασίες ανάπλασης στην οδό Προύσσης.

Επίσκεψη στους δρόμους  που περικλείουν την οδό 21ης Οκτωβρίου  και εκτελούνται  ήδη οι εργασίες  ανάπλασης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο των Τ.Υ Σταύρο Παπανίκα και τον ανάδοχο του έργου.

Ο κ.Μπαϊλης    συνομιλώντας με δημότες εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την πρόοδο των εργασιών υπογραμμίζοντας ότι με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων  θα αλλάξει η μορφή του κέντρου της πόλης.
Οι πλακοστρώσεις, οι πεζοδρομήσεις και  ο ηλεκτροφωτισμός  θα πλαισιωθούν και με έργα  που αφορούν βασικές υποδομές όπως η διευθέτηση των ομβρίων προκειμένου  έτσι να επιλυθούν  οριστικά  χρόνια προβλήματα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε τους περίοικους για την υπομονή που έδειξαν  στην διάρκεια εκτέλεσης της πρώτης φάσης των εργασιών στην οδό Προύσσης   σημειώνοντας ότι από πλευράς του Δήμου καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την   ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από την εκτέλεση του έργου  .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ