Τετάρτη, 29/01/2020

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής
Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας. 
Ειδικότερα: 
• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων, συνελήφθη  στον Κατσικά, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών, για ακάλυπτες επιταγές.
• Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής  Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνελήφθη στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (3,9) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
• Από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη στη Σαγιάδα, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Λάρισας και Γρεβενών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός (1) έτους και επτά (7) μηνών και χρηματική ποινή (6.000) ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ