Κυριακή, 05/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε κλίμα θλίψης το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας,  κατά την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  27Η  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, με την αρ. 323/2014 απόφασή του , ενέκρινε την έκδοση του  κάτωθι ψηφίσματος. 
ΨΗΦΙΣΜΑ 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου ,κ. Ζέκιου Δημήτριου. 
ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζει:
• Να κατατεθούν στεφάνια στη σωρό του.
• Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής στην οικογένειά του .
• Να παρακολουθήσει σύσσωμη η Δημοτική Αρχή την κηδεία του.
• Να συνοδέψει την εκφορά η Φιλαρμονική.
• Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένειά του.
• Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα σ’ όλες τις τοπικές εφημερίδες.
• Να εκφωνήσει επικήδειο λόγο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας. 

                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Mετά από έκτακτο Δημ.Συμβούλιο που έγινε σήμερα στις 12.00 εκδόθηκε ψήφισμα που θα επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και εξουσιοδοτήθηκα σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράσω δυο λόγια για τον φίλο και συνάδελφο ΤΑΚΗ. 

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΈΒΕΖΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΥ  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΚΙΟ. 

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να αποχαιρετήσουμε και να απευθύνουμε το στερνό αντίο σε έναν εξαίρετο άνθρωπο και συνεργάτη μας στα κοινά του Δήμου, που οι συμπολίτες μας εκτιμώντας τις ικανότητές του  και το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο ,δύο φορές τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο
Αγαπητέ μας ΤΑΚΗ,
Μέγα το του θανάτου μυστήριο ακούσαμε στην εξόδιο ακολουθία.
Ένα μυστήριο που παραμένει ανεξιχνίαστο και ανεξερεύνητο και ο θάνατος  τότε είναι που πονάει περισσότερο όταν είναι ξαφνικός και απρόσμενος. 
Τότε γίνεται και ο αποχαιρετισμός ποιο  δύσκολος, τα λόγια δυσκολεύονται να φτάσουν στα χείλη, βουβός ο πόνος και η λύπη απέραντη, απλωμένη στα πρόσωπα των συγγενών και των φίλων σου.
Τίποτα δεν έδειχνε ότι το ξαφνικό κακό θα ερχόταν τόσο απειλητικά και το τέλος της ζωής σου θα συνέβαινε τόσο ακαριαία. Κανένα σημάδι του κακού. 
Χαρακτήρας ήπιος, γαλήνιος , ήρεμος και συγκαταβατικός , συνεργάτης εξαίρετος και διαλλακτικός, φιλικός και προσιτός προς όλους, οικογενειάρχης εξαιρετικός , άριστος συνεργάτης , μια παρουσία αξιοπρεπής που  σίγουρα η απώλειά της θα είναι αισθητή σε όλους μας και τις πρώτες μέρες , αξεπέραστη.
Αγαπητέ Τάκη,
Το κενό που αφήνεις πρώτα στην οικογένειά σου και έπειτα στους συγγενείς και φίλους  είναι μεγάλο, τα λόγια παρηγοριάς  και κουράγιου που απευθύνουμε σε αυτούς δεν απαλύνουν τον πόνο τους ούτε ξεπερνούν τον χαμό σου.
Συλλυπούμαστε τους δικούς σου και ευχόμαστε ο παραδειγματικός σου χαρακτήρας να καθοδηγεί πρώτα το παιδί σου και να φωτίζει την ζωή  του  , δίνοντας   υπομονή και καρτερία, κουράγιο και δύναμη για να προχωρήσει.

                                            ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ