Ανακοίνωση-κάλεσμα από τη διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας προς τους φιλάθλους της ομάδας

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε για τον Εθνικό Φιλιππιάδας με τον εκτός έδρας αγώνα ενάντια στην Αναγέννηση Άρτας για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Με ανακοίνωση του το ΔΣ  ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Στη Φιλιππιάδα περιμένουν να έχουν τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων τους, στο παιχνίδι της Κυριακής (21/9) με τον Οπούντιο Μαρτίνου, αλλά και γενικότερα στη διάρκεια της σεζόν. Έτσι, με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» απευθύνει κάλεσμα για μαζική προσέλευση στο γήπεδο, προκειμένου οι παίκτες του Γιώργου Γιάννου να έχουν την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη στους αγώνες τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά: 
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους του οι οποίοι βρεθήκαν στην Άρτα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση.  Μια παρουσία η οποία πιστοποίησε για πολλοστή φορά το μεγαλείο του ένδοξου αυτού συλλόγου και παράλληλα υπενθύμισε τον δρόμο το οποίο όλοι ενωμένοι και μονιασμένοι θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας άφησε μια πικρή γεύση, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε σε μια καλύτερη συνέχεια, αφού έχει γίνει μία προσπάθεια, να έρθουν ταλαντούχοι και έμπειροι παίκτες και να φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Δε γίνονται όλα σε μία μέρα, χρειάζεται χρόνος και υπομονή, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Όσον αφορά τον οργανωτικό τομέα, το ΔΣ έχει κάνει προσπάθεια, για να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Πλέον η προσοχή όλων μας στρέφεται στον επικείμενο αγώνα στη Φιλιππιάδα με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου το απόγευμα της Κυριακής. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη, και καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, και να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια που γίνεται και όσοι αγαπούν την ομάδα να τη στηρίξουν, προκειμένου τελικά να καταφέρει να πετύχει το φετινό της στόχο.
Φίλαθλε του Εθνικού γέμισε το γήπεδο την Κυριακή και στήριξε με θερμή την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας. 
Μαζί θα πορευτούμε μέχρι τον τελικό προορισμό μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites