Φιλική ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος υποδέχτηκε τον Ηρακλή Ιωαννίνων στο ΔΑΚ Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν το πρώτο φιλικό ματς για τα κορίτσια του Χρύσανθου Κυριαζή, τα οποία προσπάθησαν, ωστόσο η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα να ηττηθούν στο τάι μπρέικ με 13-15. 

Τα σετ: 25-16, 22-25, 23-25, 25-23, 13-15.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Χρύσανθος Κυριαζής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, ωστόσο επισήμανε πως υπάρχει πολύς ακόμη δρόμος προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2: «Είπαμε να ξεκινήσουμε με το πρώτο φιλικό αν και ήταν λίγο γρήγορα για τα κορίτσια γιατί βρίσκονται σε μια φάση που έχουν 3,4 ημέρες μόνο που μπήκαν στο γήπεδο σε θέματα τακτικής. Αυτό που περίμενα από το σημερινό φιλικό ήταν να δείξουν μια αγωνιστικότητα και την έδειξαν πιστεύω, δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Ήξερα ότι θα έχουμε κάποια προβλήματα γιατί η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Ευελπιστώ ότι με τον τρόπο που δουλεύουν και την αγωνιστικότητα που δείχνουν μέσα στο γήπεδο θα έχουμε καλά αποτελέσματα γιατί σε σχέση με πέρυσι έχουμε δυναμώσει. Βέβαια αυτό μπορεί και να μη λέει πολλά πράγματα, διότι η κατηγορία είναι πολύ ανώτερη. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ανώτερες θεωρητικά από εμάς, αρκεί να το δείξουν και μέσα στο γήπεδο. Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι, να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο τα αβίαστα λάθη και να δουλέψουμε περισσότερο σε θέματα τακτικής και ομοιογένειας μέσα στην ομάδα γιατί έχουν έρθει δύο κοπέλες καινούργιες, αγωνίζονται σε καίριες θέσεις και είναι λίγο δύσκολο να δεθεί η ομάδα. Όμως έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, σήμερα ήταν το πρώτο φιλικό και ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη. Θα κάνουμε και ορισμένα ακόμη φιλικά μέχρι το τέλος της προαγωνιστικής περιόδου και είμαι σίγουρος ότι στις αρχές του πρωταθλήματος θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση». 
Ο προπονητής του Φιλαθλητικού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια των φιλάθλων, σημειώνοντας πως η βοήθειά τους θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι μετά την περσινή επιτυχία το όνομα του Φιλαθλητικού έχει γίνει περισσότερο γνωστό στην περιοχή μας και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σε πολλούς που θέλουν να δουν αυτές τις κοπέλες, τι ήταν αυτό που κατάφεραν πέρυσι και πως συνεχίζουν φέτος. Το ότι ήρθε κόσμος και είδε το φιλικό για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Το χω ξαναπεί ότι για εμάς ο κόσμος είναι πολύ μεγάλη βοήθεια. Τα κορίτσια, έχουν αρκετά μεγάλη έλλειψη εμπειρίας και είναι σε ηλικία που ο ενθουσιασμός μπορεί να καλύψει πολλές αδυναμίες που έχουν και σε θέματα τακτικής και σε θέματα τεχνικής, αυτός ο ενθουσιασμός έρχεται και από τον κόσμο. Δηλαδή όταν ο κόσμος μας στηρίζει, μας δίνει μεγάλη δύναμη και αυτόν τον ενθουσιασμό τον χρειάζεται η ομάδα γιατί είναι μια πολύ νεανική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει και εκ των προτέρων θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ξέρω ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και ελπίζω ότι θα τους ανταμείψουμε γιατί αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Όσο γίνεται να είμαστε καλύτεροι κάθε φορά και να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία και παράλληλα να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που έρχεται και μας βοηθάει».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites