Τετάρτη, 29/01/2020

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για τις μικρές επιχειρήσεις μέσω του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αποτελεί μια πανελλαδική δομή παροχής δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις μικρές επιχειρήσεις και συνιστά μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της ΓΣΕΒΕΕ να βρεθεί δίπλα στην μικρή επιχείρηση, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Η συμβουλευτική υποστήριξη εστιάζει στα σημαντικότερα θέματα λειτουργίας των μικρών επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως η οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, η βιωσιμότητα, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, η ποιότητα, η δικτύωση, η προώθηση πωλήσεων κ.ά.. Οι υπηρεσίες του Δικτύου παρέχονται σε πανελλαδική κλίμακα από έμπειρους και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους, μέλη του Μητρώου συμβούλων του προγράμματος.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις της μεταποίησης, της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, οι οποίες χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, μπορούν να λάβουν υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη σε σημαντικά πεδία της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Από την έναρξη του Δικτύου Επιχειρηματικότητας ήδη 830 επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αίτηση για την λήψη συμβουλευτικής υποστήριξης από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. Σε 600 και πλέον επιχειρήσεις η συμβουλευτική έχει ολοκληρωθεί, ενώ στις υπόλοιπες η υποστήριξη τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 
210 8837188 (κ.κ. Ηλίας Γεωργόπουλος και Φώτης Μαραγκός) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δικτύου www.diktyo.imegsevee.gr.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικούς πόρους. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ