ΔΕΔΔΗΕ: Όλη η προκήρυξη για 540 προσλήψεις μονίμων (ΑΣΕΠ)

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ και θα διαρκέσουν ως τις 13 Οκτωβρίου για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ .
Αυτό προβλέπει η προκήρυξη που έχει στην διαθέση του το dikaiologitika.gr και περιλαμβάνει όλα τα κριτήρια την μοριοδότηση και όλες τις λεπτομέρειες για τις 540 προσλήψεις μονίμων. 
Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για την κατανομή των θέσεων όσο αφορά την βαθμίδα εκπαιδεύσηε είναι η παρακάτω: 
Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν εξήντα (160) θέσεις. 
Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), ενενήντα (90) θέσεις. 
Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.),διακόσες ενενήντα (290) θέσεις 

Ποσοστό 20% στο σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. κατά Περιφερειακή Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων (παρ.6 άρθρου 14 Ν. 2190/1994 όπως συμπληρώθηκε με την παρ.10 του άρθρου 1 του Ν. 2527/1997 και αντικαταστάθηκε με την παρ.1 του άρθρου 1 του ν. 3260/2004 και την υποπερίπτωση δ1 της παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 3454/2006), εφόσον υπάρχουν και κατέχουν τα γενικά, ειδικά και πρόσθετα προσόντα που επιτρέπουν την εγγραφή τους σε πίνακα κατάταξης και συνυποβάλουν με την αίτησή τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Κεφάλαιο Γ’ και στα Παραρτήματα Α’ και Β’ της παρούσας προκήρυξης. 

Ποσοστό 10% στο σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. κατά Περιφερεια­κή Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών (υποπερίπτω­ση δ1 παρ. 3 άρθρου 1 Ν. 3454/2006), εφόσον υπάρχουν και κατέχουν τα γενικά, ειδικά και πρόσθετα προσόντα που επιτρέπουν την εγγραφή τους σε πίνακα κατάταξης και συνυποβάλουν με την αίτησή τους τα απαιτούμε­να δικαιολογητικά σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Κεφάλαιο Γ’ και στα Παραρτήματα Α’ και Β’ της παρού­σας προκήρυξης. 

Ποσοστό 5% επί του συνόλου των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. στις Περιφερει­ακές Ενότητες των περιφερειών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης καλύπτεται από παλιννοστούντες Ποντίους ομογενείς, εφό­σον υπάρχουν και δηλώσουν ότι θα υπηρετήσουν στις περιοχές αυτές επί 10ετία τουλάχιστον και υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Κεφάλαιο Γ’ και στα Παραρτήματα Α’ και Β’ της παρούσας προκήρυξης (Ν.2190/1994, άρθρο 14 παρ. 6, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 10 του άρθρου 1 του Ν. 2527/97 και αντικαταστάθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.3260/2004). 

Ποσοστό 5% επί του συνόλου των προκηρυσσομένων θέσεων των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. στις Περιφε­ρειακές Ενότητες των περιφερειών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδο­ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ 
Οι υποψήφιοι πρέπει: 
Να είναι Έλληνες πολίτες. 
1.Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, και έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εφόσον μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 
Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να διοριστούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. 
Για τους ανωτέρω πολίτες απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1), που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: 
α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ 151 80 Αθή­να, τηλ. 210-3443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310- 459101 των κατωτέρω επιπέδων τα οποία αντιστοιχίζονται με επίπεδα του Συμβουλίου της Ευρώπης: 
Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε): Για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) μη Διοικητικού Προ­σωπικού ή και Εργατοτεχνικού Προσωπικού. 
Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Β2 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε): Για την Κατηγορία Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), μη Διοικητικού Προσωπικού. 
Δ’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε): Για την Κατηγορία Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού. 

Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571-72-76) το οποίο χο­ρηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. 

Γίνονται επίσης δεκτοί, για πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλή­νων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (Ν.Δ. 3832/1958). 
Να έχουν γεννηθεί : 
α) Έως και το έτος 1993 για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. β) Εξαίρεση: 
«Από το έτος 1974 έως και το έτος 1993οι υποψήφιοι του κλάδου ΠΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗ­ΧΑΝΙΚΟΙ (Τ1/Α) και από το έτος 1979 έως και το έτος 1993οι υποψήφιοι του κλάδου ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (Τ4/Α), (ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ. 17/24171/16-12-2002, ΦΕΚ/1580/Β/18-12-2002)». 
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού, ήτοι: Οι άνδρες μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα/ιδιότητες (π.χ. πτυχίο, τίτλο ξένης γλώσσας), όπως και τα απαιτού­μενα πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας των πτυχίων τους – εφόσον τα τελευταία αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως συμμετοχής. 

α) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρε­σία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. 
β) Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί. 
γ) Να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρη­ση αυτή. 
δ) Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπα­ράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις. ε) Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου το­μέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση. 

Σημείωση: Η ανικανότητα προς διορισμό αίρεται μόνο με την έκδοση του κατά το άρθρο 47 παρ.1 του Συντάγ­ματος διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής. 

Εξαίρεση: Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων. 

Για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέ­τοια υποχρέωση και έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες πολίτες. 

Για την απόδειξη της συνδρομής ή μη των αναφερομένων στις ανωτέρω 1 έως και 6 παραγράφους οι υπο­ψήφιοι που θα περιληφθούν στον πίνακα διοριστέων υποχρεούνται να προσκομίσουν στην οικεία υπηρεσία τα απαιτούμενα για το διορισμό δικαιολογητικά, άλλως δεν γίνεται ο διορισμός τους, διαγράφονται από τον οι­κείο πίνακα και καλούνται για αναπλήρωση οι αμέσως επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι. 


Σημείωση: Τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμίδας και των Ανεξάρτητων Αρ­χών οι οποίοι διορίστηκαν βάσει του Ν. 2190/1994, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέ­σεων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα πριν συμπληρωθεί πενταετία από την ημερομηνία διορισμού τους. Η απαγόρευση αυτή αφορά αποκλειστικά τους μόνιμους υπαλλήλους των ανωτέρω φορέων η υπηρεσιακή κατάσταση των οποίων ρυθμίζεται από τον Υπαλληλικό Κώδικα. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους υπαλλήλους που απασχολούνται στους ανωτέρω φορείς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρό­νου, ακόμη κι αν αυτοί έχουν προσληφθεί βάσει του Ν. 2190/1994 και κατέχουν οργανικές θέσεις 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει με την πάροδο της 13ης Οκτωβρίου 2014, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. 

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή. 
ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: 
Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 
3Κ/2014 Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 
σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν.1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. 
2. Παράβολο δεκαπέντε (15) Ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Για την αναγραφή του αριθμού παραβόλου στο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να προμηθευτούν το απαιτούμενο παράβολο πριν από την ηλεκτρονική υποβολή αυτής. Εναλλακτικά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί το παράβολο των δεκαπέντε (15) Ευρώ και μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep. gr) και να το πληρώσει μέχρι τη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών. 
3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως. 
4. Τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’). Εάν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή οι ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία. Σύμφωνα με την προκήρυξη που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 17ης Οκτωβρίου 2014, ημέρας Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. 

όλη η προκήρυξη ΕΔΩ

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πρόσληψη προσωπικού στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

20/10/2022, 10:27 πμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φαρμακείο στη Νικιάνα Λευκάδας ζητά προσωπικό

29/03/2022, 5:45 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού από την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

18/03/2022, 3:49 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Πρόσληψη 500 Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων 7ετους θητείας (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2022

18/03/2022, 3:02 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ

Πως αμείβεται η 25η Μαρτίου

16/03/2022, 12:44 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το ξενοδοχείο Poseidon Beach Hotel ζητά προσωπικό

11/03/2022, 12:34 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Νομό Πρέβεζας

18/02/2022, 8:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΑΡΤΑ : Τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο μέσα από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 13Κ/2021

25/01/2022, 10:05 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites