Παρασκευή, 13/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός διάπλους των «2ων εν Νικοπόλει Ακτίων».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Πρέβεζα, με τη συμμετοχή πολλών κολυμβητών και πλήθος κόσμου να δίνει το παρών ο κολυμβητικός διάπλους των «2ων εν Νικοπόλει Ακτίων».

Αρχικά παρουσιάστηκε στις 10 το πρωί στο Ναυτικό Μουσείο του Δήμου Πρέβεζας (παλαιά σφαγεία) παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Από το Άκτιο στην Πρέβεζα», για το ιστορικό γεγονός της ναυμαχίας και στις 11.30 πραγματοποιήθηκε  από τους κολυμβητικούς συλλόγους «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» και «Ποσειδώνας Πρέβεζας»,ο Κολυμβητικός Διάπλους δύο διαδρομών, 2,5 μιλίων και 500 μέτρων, αντίστοιχα. Σημείο εκκίνησης για τον μεγάλο διάπλου ορίστηκε το Ναυτικό Μουσείο του Δήμου Πρέβεζας (παλαιά σφαγεία), και για το μικρό διάπλου το άκρο της προβλήτας του λιμανιού της πόλης.
Οι συμμετοχές άγγιξαν τα 58 άτομα(20 στο μικρό διάπλου κ 28 στο μεγάλο) από Κέρκυρα, Παξούς, Αθήνα, Άρτα, Λευκάδα και φυσικά Πρέβεζα και  με πλήθος επισκεπτών από τις γύρω περιοχές να καταχειροκροτούν τους συμμετέχοντες. Στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλους μετάλλια και αναμνηστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ