ΑΡΤΑ: Εγκαίνια 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας – περίπτερο Επιμελητηρίου

 Το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκεντρώνει το περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας στη 2η Πανελλήνια Γενική Έκθεση της πόλης.
Στις προθήκες του περιπτέρου παρουσιάζονται τοπικά προϊόντα, κυρίως από τους τομείς της αγροτικής οικονομίας και της μεταποίησης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας ανάδειξης και κατοχύρωσης της τοπικής παραγωγής.

Στον ίδιο χώρο προβάλλεται βίντεο που αποτυπώνει τον τρόπο και τις μεθόδους παραγωγής, πολλές από τις οποίες αντανακλούν την ιδιαιτερότητα της τοπικής οικονομίας. 
Στο περίπτερο φιλοξενούνται, εξάλλου, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων, Αλουμινοκατασκευαστών και Αρτοποιών.
Στελέχη του Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι του Δ.Σ. των Συλλόγων βρίσκονται στο χώρο και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα, τις δράσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Στο χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Κώστα Βάγια, που όπως είπε  στη διάρκεια της Δημαρχίας του  χωροθέτησε και κατασκεύασε τον συγκεκριμένο εκθεσιακό χώρο, υπερτόνισε την αναγκαιότητα εξέλιξης και συνέχειας, με την κατασκευή μόνιμων εγκαταστάσεων κλειστού τύπου, διοργάνωσης και φιλοξενίας περιοδικών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων.
Στις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου είναι η θεσμοθέτηση Έκθεσης για την προβολή των τοπικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites