Τρίτη, 10/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου στη συναυλία του Wim Mertens

Η αξιοποίηση των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας για αξιόλογες καλλιτεχνικές παραστάσεις είναι γνωστό ότι αποτελεί όραμα και βασική επιδίωξή μας. Η ένταξή τους σε δραστηριότητες πολιτισμού σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τους τοπικούς φορείς ήταν και είναι μόνιμο μέλημά μας.  
Στα πλαίσια αυτά με ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετέχουμε στη διοργάνωση  της μοναδικής συναυλίας του κορυφαίου Βέλγου καλλιτέχνη Wim Mertens που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Μνημείο του Αυγούστου στην Αρχαία Νικόπολη. 
Το άνοιγμα του Μνημείου του Αυγούστου για πρώτη φορά για καλλιτεχνική εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 2000 χρόνων από το θάνατο του Οκταβιανού Αυγούστου ενισχύει το πολιτιστικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής και δίνει ξεχωριστή ώθηση και δυναμική στον πολιτιστικό τουρισμό. 
Καλούμε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους επισκέπτες μας  να βρεθούν την Κυριακή στο μαγευτικό χώρο του μνημείου, να ξεναγηθούν και να απολαύσουν έναν κορυφαίο στο είδος του καλλιτέχνη. 
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ