Κυριακή, 05/07/2020

ΠΑΞΟΙ: Επαγγελματίας επιτέθηκε με σπρωξιές στον Roberto Cavalli!!!

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli προτιμά την Ελλάδα για τις διακοπές του. Μετά, όμως, από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξών, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τι ομορφιές ης χώρας…

Ο Cavalli που περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη χθες βράδυ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.
Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό. 
 Για κακή τύχη του σχεδιαστή, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά…
Τα όσα ακολούθησαν συζητιούνται σήμερα σε ολόκληρο το νησί…
«Ιταλέ φτωχομπινέ!» φώναξε ο εν λόγω επαγγελματίας στον Cavalli μεταξύ των πολλών επιθέτων με τα οποία «στόλισε» στον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή, σύμφωνα πάντα με αυτήκοες μάρτυρες, αφού δεν είχε προφανώς αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του! 
 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε με σπρωξιές στον Roberto Cavalli!!!

Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό, όπως και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής το περιστατικό ο Cavalli. Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή. 
ΠΗΓΗ: http://www.agriniopress.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ