Τετάρτη, 12/08/2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κερκυραϊκή πινακοθήκη η εικαστική έκθεση του Πρεβεζάνου Κώστα Καλέντζη και του γλύπτη Χάρη Παπαβλασσόπουλου

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κερκυραϊκή πινακοθήκη η εικαστική έκθεση  του Πρεβεζάνου Κώστα Καλέντζη και του γλύπτη Χάρη Παπαβλασσόπουλου που διήρκησε από τις 16/6/2014 μέχρι στις 15/08/2014.
Ο δικός μας δημιουργός Κώστας Καλέντζης εντυπωσίασε με την έκθεση ζωγραφικής του σε ταμπλέτα. Οι πρώτες του εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν το Μάιο-Ιούνιο 2013 στον πολυχώρο Blabla & gallery και το Φεβρουάριο-Μάρτιο στην Espace Art Gallery στις Βρυξέλλες. 
 Σχετικά με την εικαστική αυτή έκφραση, στην επιφάνεια της ταμπλέτας υλοποιείται με τη χρήση του δάκτυλου, σχεδόν η ίδια διαδικασία με τη συμβατική ζωγραφική με εικονικά όμως εργαλεία (μολύβια, πινέλα, χρώματα κλπ).
Στο τελικό στάδιο γίνεται εκτύπωση με ανεξίτηλα μελάνια σε καμβά σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων που αριθμούνται και υπογράφονται.
Η εικαστική αυτή έκφραση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πρωτοποριακή και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το αποτέλεσμα απλά θα σας εντυπωσιάσει.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Καλέντζης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ