Τρίτη, 10/12/2019

Η ανατομία της Σούπερ Λίγκας

Η ανατομία της Σούπερ Λίγκας: Από τον Αφελάι στον Μανιά
 Τα πρόσωπα – κλειδιά των μονομάχων της φετινής Σούπερ Λίγκας που εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Τα 18 πρόσωπα-κλειδιά των μονομάχων της εφετινής Σούπερ Λίγκας. Νιόφερτοι αστέρες όπως ο ολλανδός διεθνής Αφελάι, γνώριμοι του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και ξένοι-στοίχημα συνθέτουν το παζλ των μεταγραφών.

Ελλείψει ρευστού οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας παραμένουν σε τροχιά… Μνημονίου μόλις λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, όλες οι ΠΑΕ απέφυγαν να δαπανήσουν χρήματα για την αγορά ποδοσφαιριστών (κα όσες το έπραξαν κινήθηκαν σε πολύ λογικά πλαίσια) επιλέγοντας την προσφιλή τακτική της απόκτησης ελεύθερων ή ακόμη και δανεικών, κάτι που τείνει να γίνει η νέα ποδοσφαιρική μόδα της εποχής. Παράλληλα για ακόμη μία σεζόν υπήρξε… ανακύκλωση παικτών καθώς οι ομάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο μιας αποτυχημένης μεταγραφής καταφεύγοντας σε δοκιμασμένες λύσεις. «Το Βήμα» καταγράφει τα 18 πρόσωπα (ένα για κάθε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας) που εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν πάνω τους το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ www.sportegg.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ