ΟΤΕ ανοικτές για υποβολή βιογραφικών θέσεις εργασίας σε έξι πόλεις ( Λευκάδα – Ηγουμενίτσα )

Ειδικότερα ο ΟΤΕ μέσω της θυγατρικής του εταιρείας OTEplus Α.Ε που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να καλύψει θέσεις εργασίας για προσωπικό που θα αναλάβει θέσης ευθύνης σε καταστήματα της στις πόλεις Αγ. Νικολαος Κρητης , Ηγουμενιτσα , Λευκαδα ,Ορεστιαδα , Σπαρτη ,Χιος
Κύριο αντικείμενο των θέσεων εργασίας στον ΟΤΕ Προΐσταται εμπορικού τηλεπικοινωνιακού καταστήματος της ευθύνης του, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία, την τήρηση των διαδικασιών και την εφαρμογή της Εμπορικής Πολιτικής. 
Είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση και εκπαίδευση της ομάδας με σκοπό την επίτευξη της στοχοθεσίας. 
Έχει την ευθύνη της μεταφοράς της εταιρικής κουλτούρας στους εργαζομένους του καταστήματος. 
Εντοπίζει ανάγκες και επιλύει προβλήματα, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσιακές λειτουργίες και με τον επιθεωρητή του. 
Επιβλέπει προκειμένου να γίνεται σωστή προώθηση προϊόντων-υπηρεσιών από τους εργαζόμενους του καταστήματος, σε όλους τους πελάτες. Φροντίζει για την εξασφάλιση και την καλή λειτουργία του εξοπλισμού του καταστήματος. 
Παρακολουθεί τον ανταγωνισμό στην περιοχή του. Απαραίτητα προσόντα & ικανότητες : Τίτλος σπουδών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) Τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε Πωλήσεις Γνώση προϊόντων Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών Τουλάχιστον 1 χρόνo εμπειρία σε διοίκηση ομάδας Άριστη γνώση MS Office (Word, Excel) Καλή γνώση Αγγλικών Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Εστίαση στην επίτευξη των στόχων (ποιοτικών & ποσοτικών) Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων Ικανότητα διοίκησης ομάδας Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες Ομαδικό πνεύμα Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους) 
Συνεκτιμώμενα προσόντα: 
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε Διοίκηση / Οικονομικά Παροχές / Εκπαίδευση και ανάπτυξη: Συνεχής εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και νέες τεχνολογίες Bonus βάσει επίτευξης στόχων Πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης Προνομιακό πακέτο κινητής & σταθερής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας 
ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. CRE01 – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ) ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. IGOU01 – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. LEY01 – ΛΕΥΚΑΔΑ) ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. ORE01 – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. SPA01 – ΣΠΑΡΤΗ) ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΚΩΔ. CHI01 – ΧΙΟΣ) Πατήστε εδώ για υποβολή βιογραφικού

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Π.Ε. Λευκάδας: 102 ράπιντ τεστ στο χθεσινό «Ραντεβού στο Διοικητήριο» – 1 δείγμα θετικό από επανέλεγχο κρούσματος

19/01/2022, 12:05 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Εντός του 2022 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος

04/01/2022, 9:48 πμ

ΒΟΝΙΤΣΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λευκάδας-Βόνιτσας αναζητεί πιστοποιημένο ελεγκτή

11/11/2021, 3:17 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ξεκινά η υλοποίηση για την υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας

26/10/2021, 9:36 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Φωτιά σε σκάφος στη Μαρίνα Λευκάδας

11/09/2021, 2:16 μμ

ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Ξενοδοχείο daLUZ Boutique Hotel αναζητά σερβιτόρους -σερβιτόρες

26/08/2021, 2:36 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites