Δευτέρα, 27/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Πρέβεζας

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους αυτούς που  βοήθησαν στο να μαζευτούν είκοσι κούτες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό.
Πράξη που αποδεικνύει ότι οι πολίτες της Πρέβεζας , διαθέτουν τεράστια αποθέματα αλληλεγγύης, παρά τα έξι χρόνια οικονομικής κρίσης και βάρβαρων πολιτικών λιτότητας που έχουν βιώσει.
Το υλικό έχει ήδη αποσταλεί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπου συγκεντρώθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από όλη την Ελλάδα και καταβάλλεται προσπάθεια να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό ακτοπλοϊκώς στην Αίγυπτο κι από εκεί στη Λωρίδα της Γάζας, όπου θα τα παραλάβει η Ερυθρά Ημισέληνος.
Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Μεταφορική Ηπείρου Τσαλής –Μπανός που με την αλληλεγγύη της και την δωρεάν μεταφορά του υλικού στην Αθήνα, διευκόλυνε σημαντικά την αποστολή μας.  
Πρέβεζα 25/8/2014
Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας
Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ