Πέμπτη, 16/07/2020

Όταν η ξεφτίλα δεν έχει όρια…

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook μερικές φωτογραφίες όπου κάποιοι «οπλοφόροι» χωρίς να σέβονται καθόλου το θήραμα, προσπαθούν να ξεφτιλίσουν όλους τους κυνηγούς της χώρας. Γιατί μην μου πείτε ότι ένα περαστικός που θα δει αυτές τις φωτογραφίες δεν θα πει «Αυτοί είναι οι κυνηγοί!!!!».

Ο σεβασμός στο θήραμα δείχνει παιδεία και ευγένεια κάτι που οφείλουμε να έχουμε όλοι οι κυνηγοί. Βέβαια θα μου πείτε εδώ δεν έδειξε σεβασμό υποψήφιος με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών δημοσιεύοντας απαράδεκτα video. Δυστυχώς!!!!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους :
Επιδειξιμανία διάφορων κουμπουροφόρων «παλικαράδων». ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!! Αυτοί είναι η αξια του ΑΝΑΞΙΟΥ,,που δεν μπορεί με τις γνώσεις του,με τις δυνάμεις του,με τις κυνηγετικές του ικανότητες,να θηρεύσει νόμιμα ένα αξιόμαχο θήραμα.

Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από όλους τους νομίμους και υγιείς κυνηγούς που είναι υποχρεωμένοι,μετα από αυτό το απεχθές περιστατικό,να τους κατακρίνουν και να τους βάζουν στην ίδια μοίρας..με άτομα που προσβάλουν την οικογένεια των κυνηγών….

ΠΗΓΗ:http://www.ihunt.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ