Πέμπτη, 16/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ένας χρόνος «Π.Ο.Π. Αλληλεγγύη» – Συνεχίζουμε…

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 18 Αυγούστου 2013, μια ποδοσφαιρική παρέα μπήκε στο γήπεδο του Μύτικα και αντιμετώπισε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας. Ο σκοπός ιερός. Το χέρι… αλληλεγγύης που άπλωσε ολόκληρη η κοινωνία της Πρέβεζας στο μικρό Κωνσταντίνο από το Μύτικα, ο οποίος δυστυχώς δεν τα κατάφερε κάποιους μήνες αργότερα.

Το όνομα εκείνης της παρέας ήταν Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη».
Το… ταξίδι μόλις είχε ξεκινήσει.
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 η «Αλληλεγγύη» αντιμετώπισε τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, για τη στήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της πόλης.
Στις 16 Νοεμβρίου 2013 η «Αλληλεγγύη» διοργάνωσε ποδοσφαιρικό αγώνα με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας, για να ενισχύσουν το «Ψυχαργώς».
Στις 28 Δεκεμβρίου 2013 αντίπαλος ήταν η ΑΕΚ Αρχαγγέλου και τα έσοδα από τον αγώνα δόθηκαν στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας. Ήταν ένας αγώνας στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου.
Στις 23 Απριλίου 2014 η «Αλληλεγγύη», ο ΠΑΣ Πρέβεζα και η ΑΕ Πρέβεζας, συνδιοργάνωσαν τουρνουά για να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας.
Το καλοκαίρι μας βρήκε κάπως… χαλαρούς.
Αλλά είμαστε και θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε και με άλλους αγώνες.

Γιατί πρέπει να δίνεις το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί και το ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος τρόπος…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ