Παρασκευή, 13/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διαδήλωσης στο Γ.Ν Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/8/2014 και ώρα 7.30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διαδήλωσης ενάντια στην υποβάθμιση, διάλυση και απαξίωση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.
Με αφορμή τη δρομολογημένη διαδικασία υποβάθμισης του Γ.Ν Πρέβεζας, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βουγέλλη και αρκετούς πολίτες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να εναντιωθούν στα χαρακτηριστικά της πολιτικής που εφαρμόζεται σε όλη την επικράτεια της χώρας αλλά ειδικά πλήττει τα μικρά επαρχιακά Νοσοκομεία λόγω της συρρίκνωσης των δομών υγείας, της μεγάλης ελάττωσης του προσωπικού και της λογικής να λειτουργούν με βάση το κέρδος και όχι τις ανάγκες των πολιτών.
Μετά από τις κινητοποιήσεις και την παρέμβαση του  αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, δόθηκε μια προσωρινή λύση, <<διαδικασία μπαλώματος>>, σύμφωνα με τον κ. Στρατή Βουγέλλη, ο οποίος πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα αυτή η λύση θα βαλτώσει. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα και επαγρύπνιση με σκοπό να αναβαθμιστεί το Γ.Ν Πρέβεζας, να προσβληθεί το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών και να χρηματοδοτηθεί το Νοσοκομείο επαρκώς από τον κρατικό προυπολογισμό.
Σκοπός όσων παρευρέθηκαν είναι να γίνει το Νοσοκομείο χώρος πραγματικής κοινωνικής αλληλεγγύης και όλοι έδειξαν ότι είναι αισιόδοξοι ότι αγωνιζόμενοι μπορούν να αποσπάσουν λύσεις και να σταματήσουν την κατρακύλα του Νοσοκομείου.
Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε διαμαρτυρία με πλήθος κόσμου να συμμετέχει προς το Δικαστικό μέγαρο της πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ