Τετάρτη, 29/01/2020

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με εντάλματα για 12 ληστείες.

Συνελήφθη χθες (11-08-2014) στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών & Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης για ληστείες.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα της Ανακρίτριας Κυπαρισσίας και της Ανακρίτριας Ηλείας, για ληστείες, που έγιναν σε σπίτια σε περιοχές της Κυπαρισσίας και της Ζαχάρως,  κατά τα έτη 2011 και 2012. 
Αναλυτικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι από κοινού με άλλα δύο άτομα, διέπραξαν δώδεκα (12) ληστείες, με την απειλή μαχαιρών και χρήση βίας, σε σπίτια ηλικιωμένων ατόμων, σε αραιοκατοικημένες περιοχές της Κυπαρισσίας και της Ζαχάρως, αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά (σχετικά τα από 20-03-2012  και  26-03-2012 Δελτία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας).
Ο συλληφθείς, ο οποίος  επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ