Τετάρτη, 11/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα πνοή στην πόλη της Πρέβεζας δίνει η 26η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα.

Το λιμάνι της Πρέβεζας  είναι ο πρώτος  σταθμός της 26ης  Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας που πραγματοποιείται και φέτος από τον Ιστιοπλοϊκό ΌμιλοΚέρκυρας.

 Στην διαδρομή συμμετέχουν περίπου 50 σκάφη  τα οποία δίνουν χρώμα  στην πόλη μας    αναδεικνύοντας τους  στενούς δεσμούς της  Πρέβεζας με  τη ναυτική παράδοση και τις προοπτικές που μπορεί να έχει μέσω της  προσέλκυσης θαλάσσιου τουρισμού.
 Αυτές οι εκδηλώσεις μάλιστα αναβαθμίζουν την πόλη μας και βοηθούν στον τουρισμό και την επισκεψιμότητα της περιοχής μας γι’αυτό θα πρέπει να δίνουμε το ανάλογο βάρος, αφού οι ιστιοπλόοι στις 2 αυτές ημέρες που παρέμειναν στην πόλη μας δημιούργησαν μια υπέροχη εικόνα στην παραλία της πόλης.
Χθες το βράδυ, Τρίτη 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους νικητές της πρώτης ιστιοδρομίας μπροστά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευχαριστίες προς όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η χθεσινή απονομή και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Πρέβεζας μέσω του Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μέσω της προέδρου του κ. Παρθενίας Καζάκου, στη μαρίνα <<Κλεοπάτρα>> των αδερφών Τέφα, στη Λέσχη Καταδρομών για τη βοήθεια τους σε 3 σκάφη του αγώνα και όλους του χορηγούς. Μετά μίλησε η κ. Γεωργοκίτσιου καθώς και η κ. Καζάκου Παρθενία, οι οποίες καλωσόρισαν τους ιστιοπλόους και όλους τους εκπροσώπους που συμμετέχουν στη Διεθνή αυτή Ιστιοπλοική Εβδομάδα και τους ευχήθηκαν μια όμορφη διαδρομή και ένα καλό τερματισμό.
Στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τη Μαριέττα Γκούμα και τη χορευτική ομάδας της και ακολούθως έγινε η απονομή επάθλων καθώς και αναμνηστικού από το Δήμο Πρέβεζας.

Το πρωί της Τετάρτης τα σκάφη θα ξεκινήσουν για το Ληξούρι και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η εκκίνηση θα δοθεί στο δίαυλο του Αμβρακικού, αλλιώς θα δοθεί ανοιχτά της Λευκάδας.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ιστιοδρομίας έχουν ως εξής:

ΑΠΟΝΟΜΗ 1ης  ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ –ΠΡΕΒΕΖΑ
KLASH ORC CLUB NO SPINNAKER
1Η  ΝΙΚΗ
EX ANIMO          Ι.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ      ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΠΛΗΡΩΜΑ        ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΣΦΕΤΣΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ , ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ.
ORC CLUB ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2
1Η ΝΙΚΗ
OKIROI     ΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.
ORC CLUB ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1
1Η ΝΙΚΗ
NAFSIKA     Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ  ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΧΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΣΦΟΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΣΟΥΡΜΠΑΤΗ ΣΟΦΙΑ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΚΑΡΠΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΚΟΝΤΖΟΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ,ΛΟΥΚΑ ΟΡΣΙΑ,ΖΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
KLASH ORC INTERNATIONAL ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2
1Η ΝΙΚΗ
WATER GIPSY     ΠΟΙΑΘ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ      ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΛΗΡΩΜΑ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ,ΠΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ.
ORC INTERNATIONAL KATHGORIA 1
1Η ΝΙΚΗ
ALLEGORIA    ΝΟΔ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ      ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΛΗΡΩΜΑ    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΥΒΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΗΠΩΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΕΥΓΕΝΙΑ ΘΩΔΟΥ-ΑΡΓΥΡΑΚΗ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ.
ΚΛΑΣΗ ORC INTERNATIONAL SPORT BOAT
1Η ΝΙΚΗ
DECLARE      Ν.Ο. ΑΜΦΙΘΕΑΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ    ΞΑΝΘΑΚΗ ΝΑΤΑΣΣΑ-ΜΟΡΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΛΗΡΩΜΑ   ΡΕΝΤΖΟΥΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ,ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ.
ΚΛΑΣΗ IRC
1Η ΝΙΚΗ
MELX II-P.L. FERRARI
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ   ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΛΗΡΩΜΑ      ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ,COREY GOOCH,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΑΚΟΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ