Τετάρτη, 11/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προκήρυξη αγώνα δρόμου και κολυμβητικού διάπλου «2ων ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΩΝ».

Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με το σύλλογο «Δρομέων Πρέβεζας» , τους κολυμβητικούς συλλόγους «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας», «Ποσειδώνας Πρέβεζας» και την υποστήριξη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας, προκηρύσσουν, στο πλαίσιο των «2ων ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΩΝ», τη διοργάνωση Αγώνα Δρόμου και Κολυμβητικού Διάπλου.

«2α ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» 
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και με την υποστήριξη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας, προκηρύσσουν τη διοργάνωση Αγώνα Δρόμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ακτίου και των «2ων ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΩΝ».
Μήκος διαδρομής: 10,8 χλμ
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 09.30 π.μ.
Περιγραφή διαδρομής: Με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο Νικόπολης διασχίζει την Αρχαία Νικόπολη και κατευθύνεται προς την Πρέβεζα μέσω της Λεωφόρου Ιωαννίνων. Στην Πρέβεζα συνεχίζει στη Λεωφόρο Ειρήνης, ενώ στο τέρμα της στρίβει δεξιά προς την Κυανή Ακτή περνώντας μπροστά από το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια στρίβει αριστερά στην παραλιακή οδό και περνάει μπροστά από το κολυμβητήριο (γήπεδα μπάσκετ, τένις), τα γήπεδα του beach volley, τα Ιαματικά Λουτρά, το μνημείο του Ναύτη και τερματίζει μέσω της Ελευθερίου Βενιζέλου στην παραλία, μπροστά στο Δημαρχείο.
Δικαίωμα συμμετοχής: 
Έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.
Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος. Τονίζεται, δε, ότι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.
Παροχές:
Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης και η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία και το Λιμενικό για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.
Σταθμοί νερού θα υπάρχουν στο 4ο χλμ, στο 8ο χλμ και στον τερματισμό.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στα οποία θα απεικονίζεται το έμβλημα των Ακτίων. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών.
Την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε επίσης να βρείτε στο επίσημο site της ΛΓ΄ ΕΠΚΑ (http://www.lgepka.gr/) και του Δήμου Πρέβεζας (http://www.dimosprevezas.gr/).
Η εγγραφή είναι δωρεάν. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με αποστολή της συνημμένης έντυπης δήλωσης συμμετοχής στο FAX με αριθμό 2682026631, με αποστολή email στο agerontas@yahoo.gr και αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας         (Β. Μπάλκου 1, 48100, Πρέβεζα).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ρούσο Δημήτριο στο 2682025503 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και τον κ. Γείτονα Κων/νο στο 2682027294 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή στο 6947543477. Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα.
Η μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία θα γίνει με πούλμαν στις 08:30 πμ από την πλατεία Ανδρούτσου (στο κέντρο της Πρέβεζας) και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στον χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.

«2α ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» 
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ
Οι κολυμβητικοί σύλλογοι «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» & «Ποσειδώνας Πρέβεζας», σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και με την υποστήριξη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Άρτας, προκηρύσσουν τη διοργάνωση Κολυμβητικού Διάπλου -δύο διαδρομών- στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ακτίου και των «2ων εν Νικοπόλει Ακτίων». 
Μήκος διαδρομής: Μεγάλος Διάπλους: 2,5 μίλια.
                                 Μικρός Διάπλους:   500 μέτρα.
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ.
Περιγραφή Διαδρομής : Η εκκίνηση για τον διάπλου των 2,5 μιλίων θα δοθεί από το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου (τα παλαιά σφαγεία), το οποίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό και τους αθλητές από τις 10:00 π.μ. της ίδιας ημέρας. Η εκκίνηση για τον διάπλου των 500 μέτρων θα γίνει από τoν λιμενοβραχίονα της προβλήτας του λιμανιού της πόλης (έναντι δικαστηρίων).
Ο τερματισμός και των δύο κολυμβητικών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα του Δημαρχείου.
Η μεταφορά των αθλητών για το μεγάλο διάπλου στην αφετηρία, το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου, θα γίνει με πούλμαν στις 09:45 π.μ. από την πλατεία Ανδρούτσου (στο κέντρο της Πρέβεζας) και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στον χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Επίσης, η μεταφορά των κολυμβητών για το μικρό διάπλου στο σημείο εκκίνησης θα γίνει με βάρκες από τον Σύλλογο Αλιέων Πρέβεζας, τους Ερασιτέχνες Αλιείς και το καΐκι Άγιος – Σώστης, της Eco Cruising.
Κατά τις διαδρομές θα υπάρχει υποστηρικτική και υγειονομική κάλυψη με φουσκωτές βάρκες από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.  
Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.
Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος. Τονίζεται, δε, ότι οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν με δική τους ευθύνη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια τα οποία θα απεικονίζουν το έμβλημα των Ακτίων.
Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών του αγώνα των 2,5 μιλίων.
Την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε επίσης να βρείτε στο επίσημο site της ΛΓ΄ ΕΠΚΑ (http://www.lgepka.gr/) και του Δήμου Πρέβεζας (http://www.dimosprevezas.gr/).
Η εγγραφή είναι δωρεάν. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με αποστολή της συνημμένης έντυπης δήλωσης με FAX στο 2682026631, είτε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας, οδός  Β.Μπάλκου 1 στον κ. Ρούσσο Δημήτριο. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
κ. Ρούσσο Δημήτριο         2682025503,
κ. Κατσανάκη Απόστολο  6976533042,
κα Λύρου Ιουλία               6974476608,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ