Παρασκευή, 24/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: 14 Αυγούστου και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα παράτασης οι οφειλέτες του Δήμου Πρέβεζας μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής.

Έως τις 14 Αυγούστου και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα παράτασης οι οφειλέτες του Δήμου Πρέβεζας μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 51 του Ν. 4257/2014 σύμφωνα με το οποίο δύναται να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές κάθε μορφής εκτός από τα πρόστιμα αυθαιρέτων κατασκευών. .
Αποδεικτικό δημοτικής ενημερότητας και άρση δέσμευσης χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον έχει καταβληθεί το 30% τουλάχιστον της ρυθμιζόμενης οφειλής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας στα τηλέφωνα 2682360685.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν πάντως ελάχιστοι είναι οι οφειλέτες , περίπου 30, που μέχρι στιγμής έχουν υπαχθεί στην ρύθμιση.
Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Λάζαρος Πιπιλίδης η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ενημερώνει τους οφειλέτες με κάθε τρόπο , ακόμη και με προσωπικές επιστολές για την δυνατότητα που τους δίνεται ενώ ο ίδιος απευθύνει έκκληση υπαγωγής στην ρύθμιση η οποία έρχεται σε μια δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία. 

ΠΗΓΗ:Δημοτική Ραδιοφωνία 87,9 Πρέβεζα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ