Τετάρτη, 29/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: 10 χρόνια μετά τη νίκη της δικής μας αθλήτριας, της δικής μας Αθανασίας…

23/8/2004-23/8/2014: 10 χρόνια πέρασαν από όταν η δική μας αθλήτρια, η δική μας Αθανασία Τσουμελέκα κατέκτησε την πρώτη θέση στην απόσταση των 20 χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004.10 χρόνια από όταν άντεξε μέχρι το τέλος κατακτώντας το μετάλλιο με επίδοση 1.29.12, από όταν έκανε όλη την Πρέβεζα να κλαίει από  συγκίνηση και υπερηφάνεια.
Η δική μας Αθανασία ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ήθελαν να της φορτώσουν και ποτέ κανείς μας δε το πίστεψε γιατί όλοι ξέραμε πόσο καλό παιδί ήταν. 5 χρόνια μετά το αποκλεισμό της δικαιώθηκε με την απόφαση του Εφετείου στις 28 Ιανουαρίου του 2014, δικαιώνοντας όχι μόνο την ίδια αλλά και όσους την πίστεψαν, την εμπιστεύτηκαν  και την ακολουθούσαν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.
Εδώ και 3 χρόνια είναι υπεύθυνη προπονήτρια στο Holmes Place Running Club, Running Coach και υπεύθυνη στο mykids του εργομετρικού κέντρου myathlte που είναι το νέο δημιούργημά τους με το σύζυγό της, προπονητή και εργοφυσιολόγο ,  Νίκο Δημητριάδη , μετά τους Ολυμπιακούς και τα υπέροχα αγγελούδια τους.
 Εμείς της ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες και στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά της και να ζει τέτοιες δυνατές στιγμές, όπως τότε τον Αύγουστο του 2014, μαζί με την οικογένεια της και τους αθλητές της!

Γράφει: Ο Βασίλης Κούρκουλας 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ