ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνέντευξη τύπου για την έκθεση κλασικής βέσπας που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς! (video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/7/2014 συνέντευξη τύπου στο café-bar <<Μποτίλια στο Πέλαγο>> με θέμα την έκθεση κλασικής βέσπας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πρέβεζας στις 26 και 27 Ιουλίου με ρετρό διάθεση, εικόνες από το παρελθόν και άρωμα μιας άλλης εποχής.
Μετά την επιτυχημένη περσινή έκθεση με παλιά ποδήλατα << Πεταλιές προς τα πίσω>>, ο κ. Αραβαντινός Χρήστος με δική του πρωτοβουλία και μετά την πετυχημένη περσινή εκδήλωση ξεκίνησε πριν 2 μήνες την προετοιμασία  για τη σημερινή έκθεση βέσπας με μεγάλη αγάπη και πάθος τόσο για τις βέσπες όσο και για την πόλη της Πρέβεζας.
Ο κ. Αραβαντινός Χρήστος μίλησε για αυτή του την πρωτοβουλία και  ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν ανιδιοτελώς. Οι εκδηλώσεις όπως είπε είναι τριήμερες και ξεκίνησαν χθες με φιλμ από την ιστορία της πόλης και συνεχίζονται σήμερα και αύριο με την έκθεση 50 βεσπών στην παραλία της Πρέβεζας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν πόλεις όπως τα Ιωάννινα, η Κέρκυρα, η Άρτα, η Ηγουμενίτσα και η Λευκάδα .Εξέφρασε τα παράπονά του αφού όπως είπε ενώ είχε κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να πάρει το χώρο της έκθεσης, μια ώρα πριν την εκδήλωση ήταν όλα στον αέρα.
 Όπως μας είπε η κ. Σοφία Κατσή ήδη η πραγματοποίηση και η πρωτοβουλία της έκθεσης έχει μεγάλη απήχηση αφού έχουν ενημερωθεί όλα τα club Ελλάδας και Ιταλίας και έχουν δεχτεί προτάσεις που θα αξιολογήσουν με αποτέλεσμα να είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί έκθεση με Ελληνοιταλικές βέσπες του χρόνου.
Σε ερώτηση μας αν έχει γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας σε Δήμο ή Περιφέρεια μέχρι στιγμής η κ. Κατσή απάντησε πως όχι καθώς η όλη πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον κ. Χρήστο Αραβαντινό που είναι λάτρης βέσπας και ατόμων που τον πλαισίωσαν και τον βοήθησαν ανιδιοτελώς. Στη συνέχεια έγινε κάποια διαφήμιση μέσω εφημερίδων και facebook, ενώ ζητήθηκε η βοήθεια του δημοσιογράφου και ποδηλάτη του κόσμου κ. Γρηγόρη Βερροιώτη, ο οποίος με τη μεγάλη του εμπειρία στο δημοσιογραφικό κομμάτι, θα <<πουλήσει>> αυτή την πρωτοβουλία σε όλο τον κόσμο ώστε να διαφημιστεί τόσο η έκθεση βέσπας όσο και η πόλη της Πρέβεζας.
Η πρωτοβουλία αυτή σύμφωνα με την κ. Κατσή έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των πολιτών, πράγμα πολύ σημαντικό ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς φτώχειας και κρίσης που διανύουμε. 
Ο κ. Γρηγόρης Βερροιώτης με τη σειρά του μας είπε ότι δέχτηκε την πρόταση να προβάλλει αυτή την ιδέα  με μεγάλη χαρά και χωρίς 2η σκέψη και θα βοηθήσει στην προβολή και την διαφήμιση της έκθεσης αλλά και της πόλης μας μέσω των ραδιοφωνικών μαραθωνίων που θα πραγματοποιεί τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα θα εκπέμπει από το Μποτίλια και εύχεται αυτή η πρωτοβουλία να συμπαρασύρει και άλλους πολίτες και έκλεισε λέγοντας πως η πολιτεία οφείλει να είναι στο πλευρό όλων των εκδηλώσεων ειδικά αυτών που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και να μην δημιουργεί προβλήματα.

Τέλος, κάλεσαν όλους να παρευρεθούν στη γιορτή αυτή της πόλης και να αναπολήσουν την απλότητα και την ομορφιά αλλοτινών εποχών. Πρόκειται για ιδιαίτερες εντυπωσιακές βέσπες από τη δεκαετία του 50 μέχρι και τη δεκαετία του 90 οι οποίες θα παραταχθούν η μία δίπλα στην άλλη έτοιμες να τις θαυμάσουμε! Η έκθεση θα διαρκέσει και τις δυο μέρες από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι και τις 24.00 το βράδυ. Να είστε όλοι εκεί!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites