Τετάρτη, 22/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: To τραίνο πόλης ξεκινά τις διαδρομές του στην Πρέβεζα.

O Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει ότι το τραίνο πόλης ξεκινά  τις διαδρομές του από  την Παρασκευή 4 Ιουλίου  αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες  για την διέλευσή του από το Ιστορικό Κέντρο και την παραλία.
Με αφετηρία τον πεζόδρομο των Δικαστηρίων θα πραγματοποιεί κάθε απόγευμα τρεις διαδρομές  στις 17.45, στις 19.00 και στις 20.00 μ.μ.  δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες της πόλης αλλά και σε όλους όσοι το επιθυμούν, να  γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης.
Το τραίνο  θα ξεκινά από  τον πεζόδρομο της Πλατείας Ανδρούτσου  θα διασχίζει την κεντρική αγορά , μέσω της οδού Καρυωτάκη θα  περνά από τον πεζόδρομο της παραλίας   και συνεχίζοντας την διαδρομή του  στον παράλληλο  με την πλατεία Ανδρούτσου παραλιακό δρόμο  θα  ανεβαίνει στην οδό Σπηλιάδου από το ύψος της πυροσβεστικής, θα συνεχίζει  στον δρόμο της Βρυσούλας και στον κόμβο του Βαθύ θα στρίβει κατά μήκος του Στρατοπέδου καταλήγοντας στην Λεωφόρο Ιωαννίνων.
Από εκεί θα φτάνει στον  Φόρο, θα διασχίζει την Τάφρο, μέσω της Κοκκινιάς θα  οδηγείται στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, στον Παντοκράτορα  και θα επιστρέφει από Κυανή Ακτή , Κολυμβητήριο, Ιαματικά Λουτρά,  παραλιακή οδός Λ Ελ.Βενιζέλου , πεζόδρομο παραλίας και επιστροφή στην Πλατεία Ανδρούτσου. 
Ζητούμε εκ των προτέρων  την συνεργασία(και ευχαριστούμε για την κατανόησή τους)   των  καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου  και της παραλίας καθώς και των συμπολιτών  για την συνεργασία τους στο να μην υπάρχουν εμπόδια στην διέλευση του τραίνου  το οποίο    δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες  να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης μας  συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ